23+4 günlük hamileyim 5 kg aldım 🙈😍
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
Melteminci amin canım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah kilolar verilir bebiş iyi olsun da 🙈😍
İştahım çok açık bnm ama bulantım devam ediyor
Burak-ve-annesi 2,5 aylık hamileyim henüz hiç kilo almadım 😅
oglum sayesinde kilo almak dursun 3 kilo bile verdim😃 yalnizca verdigim bu kiloyu aldim, mevcut kilomun ustune ektra kilo almadim. bebekte cok saglikli sukur. oglum formumu korudu sagolsun 😊 ancak tum anne adaylarina sunu tavsiye ederim, vitaminlerden ziyade bolca kan yapici seyler tuketin! eger saglikli bi sekilde tuketirseniz emin olun kilo yapmiyor! demir/ kan ilaclarini alin ve bolca cekirdekli kuru uzum/ceviz/kirmizi et ve ozellikle mumkunse ciger tuketin. bnm her zmn kansizlik sorunum oldugu icin halsizlikle ilgili cok ciddi sikintilar cektim ve hatta kan taksiyesi bile yapildi bu nedenle damardan! bu nedenle muhakkak kan yapici seyler yiyin yiyin yiyin gerisi bos 😊
SerenYiitolu bnde 22+2 haftalik hamileyim 4 kilo aldm😥
Tbberk çok güzel inşallah bu sekilde devam eder çok almamışsım ki ben senin haftandayken 9 kilo almıştım bana ne demeli 😂😂
SerenYiitolu uh canim bnde cok aldim demistim daha var bi dunya haftam😣
Tbberk şuan haftana göre gayet ideal kilodasın bu şekilde almaya devam edersen çok güzel
SerenYiitolu oyle cok asiri istahim acilmadi saldirmadim hic. Mesela aksama ne yemek yapicam bilmiyorum canim hic bisey istemiyor
Cancan evet aynı kaderi paylaşıyormuşuz malesef 😩😩
Şuan diyet uyguluyorum resmen ben ekmek çok az sabahları. Öğlen akşam yememeye dikkt ediyorm börek filan zaten hayal oldu. Herşey gözümde kalıyor ama yemiyorum. 12. Kiloma girdim dikt etmeme rağmen. 20+2 deyiz daha Allah sonumuzu hayır ettsin canm ne diyim 😇🙏🏻
SerenYiitolu hayır üzülme ben şeker koymadım ama demekki çıkacağı varmış ya. Strestende çıkmş olabilir şekerim ayrıca bidaha denicem daha sakin bi zamanımda. O zaman gene yazarm sana sen üzülme 😘😘
Gamzedeniz dikkat et streste yapma bebeğin için hiç bişe sizden önemli değil şimdi stres yaparsan bebeğin doğduğunda kolik olabilir dikkat et
SerenYiitolu ben 17+3 üm yarım kilo aldım hedefim 5 kilo ile Doğuma gitmek çünkü 67 ile hamile kaldım boyum 170 gebelikten 6 ay önce vitamin kan folik asit takviyelerime başladım bebeğin gelişimi de gayet güzel şimdilik spor yapamıyorum çünkü hemen kasıklarım ağrıyor gece asla atıştırmıyorum çünkü ilk gebeliğimde gece yediklerim yüzünden 26 kilo aldım dilim çok yandı hepimize sağlıklı doğumlar 😇🤰🙏❤
Mükemmel işte tecrübe çok ayrı bişe ben maalesef fazla kilo aldım ama ciddi anlamda abartı olarak bişe yemiyorum yani normal hayatımda ki gibiyim bi şişliğim veya ödemimde olmadı ama tartıda nedense ağır çıkıyorum🙂
34 haftayız ✌🏻 15 kilo ✌🏻🤦🏻♀️🤣
SerenYiitolu aynen canım o sağlıklı olsun da sıkı diyet yapar veririz inşallah 🙏🏻🙏🏻
Gamzedeniz amin canım dikkat ettiğin halde alıyorsan tiroitini de bir baktır ama kilo almak gayet normal. Doktorum rahatlattı beni. Benim 20 kilo alan arkadaşım vardı Doğum sonrası hepsini verdi. Veririz inşallah enerjimizi düşürmeyelim bebeğimize olumsuz sinyal vermeyelim inşallah 🙏🏻🙏🏻
12+1 im 200gram almışım🙈 halbuki göbüşümde çıktı ve ağzım hiç boş durmuyor 🙄😂
Tugcegurayy bende ssninle aynı durumdayım canım. Acaba bu normal mi? Hala hiçbir şey yiyemiyorum. Açken bile canım birşey İstemiyor. Ne zaman düzelecek bu durum 😔😔