• Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁

Melmel 5 6 kayısıyı ortadan ikiye böldüm yine 5 6 tane siyah üzüm ekledim 2su bardağıda su ekliyorum suyu ve kaynat piştimi kendini belli ediyor zaten ister sıcak ister soğut iç metbolizmayı çalıştıryor aynı zamanda tatlı ihtiyacımızıda karşılıyor

Melmel herşey yiyorum Can'ım. Sebze meyve hamur işi... Hatta ağırlıklı olarak Can'ım hamurişi istiyor. Çikolata falanda yiyorum.Hatta gece açılmalarım çok yopun bu aralar... Gece kalkıp birşeyler yiyorum. Yoksa uyuyamıyorum. 🤔 Bende anlamadım. Çocuğun kilosu gayet iyi.. Ama ben almıyorum. Sadece şeker kullanmıyorum çayıma vs ye. Çok tuz tüketmiyorum. Bu arada senin bebiş kaç gram şuan

Melmel bizimde o civarlardaydı 18 haftanın başlarında. Bakalım bir sonraki kontrolümüzde kaç çıkacak 🤗

Gamzedeniz ciddi misn içine şeker ekledin mi ki o çok şekerli olmuyor ki bada doktor bu şekilde yapmamı söylemişti o yüzden önerdim üzüldüm şuan

Gamzedeniz bende aynı kaderi paylaşıyorum seni görünce yalnızlık hissim gitti birazcık. 19+5 ve sanırım 10 kilo aldım yani tartılmadım ama en son 8 kilo almıştım 16. Haftada. Ben de midem bulanmasın diye sürekli yedim. Ama yağlı ve hamurişi değil. Şuanda dikkat ediyorum umarım yavaşlar kilo alımı. Ve Benimde sadece karnım ve göğüslerim var. Zaten vardı hamilelikte bir beden daha büyüdüler.

SerenYiitolu benimde bozdu valla. Ben aldım bende haşimatoda var ondan diye düşünüyorum çünkü hamile olmadan önce yediğim kadar yemediğim halde bulaşarak kilo aldım. Ama bebeğim sağlıklı maşallah kilosu iyiymiş 🙏🏻🙏🏻 Ona yaradı 😂😂

SerenYiitolu aynen yan yatınca uyuyamıyorum karnım geriliyor illa Hilal şeklinde olmam gerekiyor. Ya sırt üstü yatınca güzel uyuyorum sabah bile uyanamıyorum okadar 😂

Cancan aynı durumdayım hahha bulaşıcı kilolar 😂😂 çok şükür bebeğin iyiyse gerisinin pek bi önemi yok veririz Allahın izniyle 👊💪🙏🏻☺☺

Burak-ve-annesi var Var Çan’ını sıkma 😂 27. Haftadayım 9 kilo aldım dolu dolu😒 dikkat ediyorum ayrıca. Önüme geleni yemiyorum😒

SerenYiitolu 😂😂😂😂o nasıl mutfak kız önünden geçen 5 kilo aliyo😂 rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inş hiç takmayın kiloları valla 40 kilo alanlar siz iyisini normal ben bunda biraz kilolu hamile kaldım ondan kilo almadim galiba canım yoksa çok zayıf biri 2 kiloyla 35 haftaya gelmesi normal olamaz herhalde 😄

23+4 günlük hamileyim 5 kg aldım 🙈😍

İştahım çok açık bnm ama bulantım devam ediyor

oglum sayesinde kilo almak dursun 3 kilo bile verdim😃 yalnizca verdigim bu kiloyu aldim, mevcut kilomun ustune ektra kilo almadim. bebekte cok saglikli sukur. oglum formumu korudu sagolsun 😊 ancak tum anne adaylarina sunu tavsiye ederim, vitaminlerden ziyade bolca kan yapici seyler tuketin! eger saglikli bi sekilde tuketirseniz emin olun kilo yapmiyor! demir/ kan ilaclarini alin ve bolca cekirdekli kuru uzum/ceviz/kirmizi et ve ozellikle mumkunse ciger tuketin. bnm her zmn kansizlik sorunum oldugu icin halsizlikle ilgili cok ciddi sikintilar cektim ve hatta kan taksiyesi bile yapildi bu nedenle damardan! bu nedenle muhakkak kan yapici seyler yiyin yiyin yiyin gerisi bos 😊