Nurcan__ sağlıkla büyüt İnş canım doktorunuzun kimdi acaba
40+5le Ankara şehir hastanesindeki normal doğumum
medine_altntss22 amin teşekkürler. İsmi öykü'ydü sanırım tam hatırlamıyorum. Ebemiz makbule hanımdı ama
Nurcan__ gözünüz aydın ;) bende şu an ankara üniversitesine cebeci hastanesine gidiyorum siz kendiniz tercih edip sanırım şehir hastanesine gittiniz . Herhangi bir evrak falan istemediler mi? Gidebiliyormuyuz istediğimiz gibi . Benim şu an ikili.olsun detaylı olsun hicbir belgeyi vermediler elime hastaneden merak ettim nasıl oldu.
Nurcan__ gözünüz aydın ;) bende şu an ankara üniversitesine cebeci hastanesine gidiyorum siz kendiniz tercih edip sanırım şehir hastanesine gittiniz . Herhangi bir evrak falan istemediler mi? Gidebiliyormuyuz istediğimiz gibi . Benim şu an ikili.olsun detaylı olsun hicbir belgeyi vermediler elime hastaneden merak ettim nasıl oldu.
Nur19 acıyor mu
Nurcan__ ya cok iyi cok sewindim sizin adiniza bende 13 haftaligim acayip bulanti oluyo metpamidle basladik kesmedi prilama gectim onuda 2 icip yatiyordum dun cok kotu oldum 4 e cikardim bugun hic bulanti olmadi siz ne kadar kullandiniz prilami kac tane iciyodunz birde
Bende hastane araştırıyorum ama şehir hastanesine hiç bakmadım. Refekaçtı alıyorlar diye okudum doğru mu ?
Emilah teşekkürler :) evet kendi isteğimle gittim. Çünkü hem memnun değildim hemde doğumhane tadilata girdi. Genel cerrahi binasına taşıdılar geçici olarak. O yüzden kaç defa gözümün önünde doğumu başlayan kaç kişiyi yer yok diyerek başka yere git dediler. Orda doğumunu yapan biri burda hikayesini yazmıştı. 7 kişilik odada kalmış ve kirlenen çarşafını bile değiştirmemişler. Şehir hastanesine gittiğimde de muayenede değil ama doğumda ikili testi sordular ama benimde elimde belge yoktu. Ama bi sıkıntı olmadı
Halime1652 sancıyı daha fazla hissediyorsunuz. Sizin de aynısı olacak diye bisey yok bunu düşünüp endişe etmeyin. Belki de hiç gerek olmayacak