Nurcan__ Sağlıkla büyüsün inş imanla yetişsin . Canım bende normal doğum yapicam inş kesi ne demek ?

Nurcan__ hayırla sağlıkla büyütün yavrunuzu inşaAllah bende şehir hastanesine başlıycam çok iyi oldu yazmanız bizler için🌷sancı odası tek kişilik değil mi

Crnis amin teşekkür ederim. Evet karnıma bastırdılar. Uzun süreli ıkınamadım bağırdım ya da nefesim yetmedi.

Ayse-hfs89 amin çok teşekkürler. Evet sancı odaları tek kişilik. Aynı odada da doğum yapıyorsunuz. Yatış işlemleriniz yapıldıktan sonra doğum anı başlayana kadar yanınıza bayan bi yakınınızı alıyorlar.

Crnis evet karina bastırıyorlar o an çok kötü bir his oluyor ya. Bende 2 kişi bastırmıştı

Nurcan__ canım hayırlı uğurlu olsun benim ilk sormak istediğim şey hastane sana şu güne kadar bekleriz gelmezse suni sancı veririz gibi bir şey dedi mi?
          ben 39+4 üm bekliyorum sürekli yalancı sancı denilen kasılma sertleşmelerim var ama hastaneye gidince nst de hiçbir şey çıkmıyor
          günü dolarsa ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
          bu arada benim doğumum da orada olacak
          kaç kilo doğdu bebeğin kız mı erkek mi?

Nurcan__ gözünüz aydın bende 37 haftalık oldum şehir Hastanesi'nde doğum yapacağım inşallah bana da tek kalabilecegim bir oda denk gelir refakatci kaldi mi yanınızda ?

Nurcan__ Rabbim.bagislasin uzum.omur versin.meleğinize ınsanlah canim bende orda yapacağım.dogumumu hastane ilgi nasıl acaba çok.korkuyirum ilk doğumum.oyuzden 😢

Mrvkr teşekkürler. Evet bir kişi bayan kalabiliyor. Annem vardı benim yanımda hem sancı odasında hem doğum sonrası

Nurcan__ benim de 39+4 bebegim bas gelis arada hafif sancilar oluyo bazen hic olmuyo bebek bas gelis ama karnim cok yukardaymis sizinde olemiydi eger 41 haftada gelmesse suni yada sezeryan dedi