Nurcan__ ya cok iyi cok sewindim sizin adiniza bende 13 haftaligim acayip bulanti oluyo metpamidle basladik kesmedi prilama gectim onuda 2 icip yatiyordum dun cok kotu oldum 4 e cikardim bugun hic bulanti olmadi siz ne kadar kullandiniz prilami kac tane iciyodunz birde

Nurcan__ canım bana o güne kadar bekleyelim derlerse yaaa ben o kadar beklemeye acayip korkuyorum

Bende hastane araştırıyorum ama şehir hastanesine hiç bakmadım. Refekaçtı alıyorlar diye okudum doğru mu ?

Emilah teşekkürler :) evet kendi isteğimle gittim. Çünkü hem memnun değildim hemde doğumhane tadilata girdi. Genel cerrahi binasına taşıdılar geçici olarak. O yüzden kaç defa gözümün önünde doğumu başlayan kaç kişiyi yer yok diyerek başka yere git dediler. Orda doğumunu yapan biri burda hikayesini yazmıştı. 7 kişilik odada kalmış ve kirlenen çarşafını bile değiştirmemişler. Şehir hastanesine gittiğimde de muayenede değil ama doğumda ikili testi sordular ama benimde elimde belge yoktu. Ama bi sıkıntı olmadı

Halime1652 sancıyı daha fazla hissediyorsunuz. Sizin de aynısı olacak diye bisey yok bunu düşünüp endişe etmeyin. Belki de hiç gerek olmayacak

Azimegurs ilk bir hafta azalttı arada bende 2den fazla içiyordum ama sonra düzene girdi akşam yatmadan 2 tane içiyordum iyiydim

Nurcan__ doğum dan sonra dikişler çok zorladımı oturup kalkarken felan
          Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıklı uzun ömürler versin kızınıza 😃

Nurcan__ Allah analı babalı büyütsün inşallah..💙 alttan muayenede ne hissetin peki ondada cok acı oldu mu bende Allah izin verirse normal dogum yapacagim 🤲

Nurcan__ Allah uzun ömür versin canım. Ilgilenmeleri nasıldı doğum da veya doğumdan sonra olan ve bilgi vermeleri. Bir de doğuma girerken hastene kendi giyecek olan kıyafeti veriyor mu

mutluuannee amin inşallah. Hayır öyle aman aman bi acı olmadı. Kendimi sıkmamaya çalıştım derin nefes aldım

Eminekckgny amin. Yatış yapılırken önlük veriyorlar onu giyiyorsunuz doğum sonrasına kadar. İlgileri de iyiydi. Ben zaten sık sık soru sordum genel olarak cevapladılar. Doğum sonrası odaya geçince de genel bilgiler anlatıyorlar eğitim olarak. Emzirme ile ilgili vs