Nurcan__ canım hayırlı uğurlu olsun benim ilk sormak istediğim şey hastane sana şu güne kadar bekleriz gelmezse suni sancı veririz gibi bir şey dedi mi?
ben 39+4 üm bekliyorum sürekli yalancı sancı denilen kasılma sertleşmelerim var ama hastaneye gidince nst de hiçbir şey çıkmıyor
günü dolarsa ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
bu arada benim doğumum da orada olacak
kaç kilo doğdu bebeğin kız mı erkek mi?

Nurcan__ gözünüz aydın bende 37 haftalık oldum şehir Hastanesi'nde doğum yapacağım inşallah bana da tek kalabilecegim bir oda denk gelir refakatci kaldi mi yanınızda ?

Nurcan__ Rabbim.bagislasin uzum.omur versin.meleğinize ınsanlah canim bende orda yapacağım.dogumumu hastane ilgi nasıl acaba çok.korkuyirum ilk doğumum.oyuzden 😢

Mrvkr teşekkürler. Evet bir kişi bayan kalabiliyor. Annem vardı benim yanımda hem sancı odasında hem doğum sonrası

Nurcan__ benim de 39+4 bebegim bas gelis arada hafif sancilar oluyo bazen hic olmuyo bebek bas gelis ama karnim cok yukardaymis sizinde olemiydi eger 41 haftada gelmesse suni yada sezeryan dedi

Nurcan__ sağlıkla büyüsün inşallah 😘 bende şuan başka hastaneye gidiyorum aöa şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum refakatcı yada yanınıza odadayken eşinizi alıyorlar mı

Nurcan__ bende 34haftaya gecdim.sancilarim var dun doktora gitdik rahminde kasilmalar var dedi ilac yazdi nstye bagladi sancim cikdi.benim gibi bu haftada olubda biraz uzun ceken dogumu olan oldumu?korkuyorum bebeyim kuveze girir diye 🥺

Newannis karnım dışarıdan bakıldığında yukarda diyordu gören ama doğuma yakın yavaş yavaş iyice aşağı inmişti kızım

Sinemin fatma salih'e ve emine çelene gittim en son. Onun dışında 2 defa da asistan doktora denk geldim

Gözünüz Aydın allah analı babalı büyütsün bizlerde sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza