Nurcan__ benim de 39+4 bebegim bas gelis arada hafif sancilar oluyo bazen hic olmuyo bebek bas gelis ama karnim cok yukardaymis sizinde olemiydi eger 41 haftada gelmesse suni yada sezeryan dedi

Nurcan__ sağlıkla büyüsün inşallah 😘 bende şuan başka hastaneye gidiyorum aöa şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum refakatcı yada yanınıza odadayken eşinizi alıyorlar mı

Nurcan__ bende 34haftaya gecdim.sancilarim var dun doktora gitdik rahminde kasilmalar var dedi ilac yazdi nstye bagladi sancim cikdi.benim gibi bu haftada olubda biraz uzun ceken dogumu olan oldumu?korkuyorum bebeyim kuveze girir diye 🥺

Newannis karnım dışarıdan bakıldığında yukarda diyordu gören ama doğuma yakın yavaş yavaş iyice aşağı inmişti kızım

Sinemin fatma salih'e ve emine çelene gittim en son. Onun dışında 2 defa da asistan doktora denk geldim

Gözünüz Aydın allah analı babalı büyütsün bizlerde sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza

Adsmyr ben memnun kaldım bi sıkıntı yaşamadım. Kızacağı birşey olsa bile tatlı dille söyledi doktor. Ters bir söz hareket olmadı.

Gozdnce evet şehir hastanesi. Sancı odası tek kişilik ve benim yanıma annemi aldılar bi sıkıntı olmadı.

Nurcan__ öncelikle hayırlı olsun 🙏🏻 Şansımıza tek kişilik oda denk geldı demıssınız orası hep tek kişilik oda değilmi zaten ? Birde eşinizi falan refakatçı alıyolarmı ilgilenmeleri masıldı

Nurcan__ olduda annem yegişemedı benım burda eşimden başka kimsem yok ki eşimin kalması gerekıyor yani ihtiyacımız oldugunda falan nolucak konuşsak kabul etmezlermı acaba

Esengl teşekkürler. Sancı odası tek kişilik. Doğumdan sonra kalınan oda tek ya da iki kişilik miş. Eşinizi sancı odasında alacaklarını sanmıyorum sadece bayan alıyorlar çünkü. Ama doğum sonrası refakatçi olarak belki alırlar bilmiyorum

Esengl benim de kimsem yok burda. Annem istanbuldan geldi. Eğer erken gelmiş olmasaydı sizinle aynı durumda olucaktım.