40+5le Ankara şehir hastanesindeki normal doğumum
Nurcan__ sağlıkla büyüt İnş canım doktorunuzun kimdi acaba
medine_altntss22 amin teşekkürler. İsmi öykü'ydü sanırım tam hatırlamıyorum. Ebemiz makbule hanımdı ama
Nurcan__ gözünüz aydın ;) bende şu an ankara üniversitesine cebeci hastanesine gidiyorum siz kendiniz tercih edip sanırım şehir hastanesine gittiniz . Herhangi bir evrak falan istemediler mi? Gidebiliyormuyuz istediğimiz gibi . Benim şu an ikili.olsun detaylı olsun hicbir belgeyi vermediler elime hastaneden merak ettim nasıl oldu.
Nurcan__ gözünüz aydın ;) bende şu an ankara üniversitesine cebeci hastanesine gidiyorum siz kendiniz tercih edip sanırım şehir hastanesine gittiniz . Herhangi bir evrak falan istemediler mi? Gidebiliyormuyuz istediğimiz gibi . Benim şu an ikili.olsun detaylı olsun hicbir belgeyi vermediler elime hastaneden merak ettim nasıl oldu.
Nur19 acıyor mu
Nurcan__ ya cok iyi cok sewindim sizin adiniza bende 13 haftaligim acayip bulanti oluyo metpamidle basladik kesmedi prilama gectim onuda 2 icip yatiyordum dun cok kotu oldum 4 e cikardim bugun hic bulanti olmadi siz ne kadar kullandiniz prilami kac tane iciyodunz birde
Bende hastane araştırıyorum ama şehir hastanesine hiç bakmadım. Refekaçtı alıyorlar diye okudum doğru mu ?
Emilah teşekkürler :) evet kendi isteğimle gittim. Çünkü hem memnun değildim hemde doğumhane tadilata girdi. Genel cerrahi binasına taşıdılar geçici olarak. O yüzden kaç defa gözümün önünde doğumu başlayan kaç kişiyi yer yok diyerek başka yere git dediler. Orda doğumunu yapan biri burda hikayesini yazmıştı. 7 kişilik odada kalmış ve kirlenen çarşafını bile değiştirmemişler. Şehir hastanesine gittiğimde de muayenede değil ama doğumda ikili testi sordular ama benimde elimde belge yoktu. Ama bi sıkıntı olmadı