34. Hafta NST
deletedmom01 yok CNm benim ilk sezaryen dı ondan ikincide sezaryen bende korkuyorum valla o yüzden bide iki hafta erken alıyorlar ilk olduğu için korkma bence sen kendini kasma 😊 Bende sadece psikolojik olarak öyleyim yoksa bence sezaryen sen korkma
Sonay sezeryandan hic korkmuyorumda 2hafta erken alirlarsa bebegimin zayif olmasindan korkuyorum tek korkum bu 27+4te gittigimde 1kilo 34gram dedi doktor suanda 28+2gunluk ama bilmiyorum son anda kilosu nolur 🤔
deletedmom01 maşallah iyi bence kilosu merak etme son haftalar çok alıyor bebiş ama sen takviye olarak muz ve kaşar peyniri yiyebilirsin çok kilo yapıyor bebişe 😊Ben çok yiyorum 2 hafta önden gidiyordu gelişimi haftaya gitçem bakalım kaç kilo olmuş . Ben 29 haftalık gitmiştim 1.670gr demişti doktor 😊
Sonay oy masallahhh ♥😊
Benide 27martta cagirdi ama belki nisanin 5i gibi giderim ozel hastane parali esimin maasini beklerim😂😂 ozmana kadar birazda kilo alir bebis 😊😊
Bide normalde 1ay sonra kontrole gel derdi şimdi 2hafta sonra gel dedi 32 den sonra öyleymiş galiba
deletedmom01 😂😂alır CNm alır merak etme 😊Yemene dikkat et hayırlı doğumlar olsun inş
Sonay heryer farklı demek ki hayırlısıyla doğurup kurtulsak 😊Bebişleriöizi kucağımıza alsak
Sonay bende agrim sancim var demedim fakat bu 3.sezeryan olucak.32 haftalik gittigimde doktor nst aldi
Sonay tesekkur ederim allah yardımcimiz olsun hepimizin 😊🙏♥
deletedmom01 amin inş 😊
nizamdereilknur ay evet korku var ama heyecanda var hem hemen gelsin istiyorum bende hemde korkuyorum sezaryenden hayırlısıyla inş Rabb'im herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş 😍😊