34. Hafta NST
Ben 32 haftalık hamileyim canım bugün doktor nst kontrollerimi yaptı sancım yoktu ama kontrol amaçlı baktı
deletedmom01 benimde öyle oluyor bende öyle diyim biterse toplanıyor sancım oluyor bakalım alcaklar mı 🤔
nizamdereilknur bende özlerler erken alıyor sanıyorum 🤔
ayseglblbll tşkler CNm 😍
Sonay bende ozele gidiyorum doktorum her ihtimale karsi bakmak istemsti .
Dunde uzandigimda bebegim surekli toplansi bi yerde elimle karnimi okşadiğimda normale dondu . Bu haftalarda dikkat etmek lazmmis erken dogum icin doktorum dediki kanama vb bisey olursa gecede olsa ara beni hastane gel. Bide bbegin sabah aksam hareketlerini takip et dedi bi sorun hissedersen gel dedi .
Eger seninde bebegin surkli bi yerde toplanip sanci yaparsa git cnm..
Ben suan iyiyim magnezyum ilaci verdi iyi geldi belimin agrisina arada.
deletedmom01 benim ki günde 4-5 defa toplanıyor biyere dediğin gibi elimle okşayınca geçiyor 😊 Ama ara ara sancım da oluyor o la berabr haftaya kontrolüm var gittiğimde soylicem doktora. Benimde srzryrn olacağı için korkuyorum erkenden olur diye 😔 İnş öyle erken Doğum riski olmaz gerçi 34 haftalık ama yinede korkuyorum işte
Sonay hayirlisi canim.
Sezeryan kendi istegin mi.? Ben kendi istegimle sezeryan olucam mayisin sonunda alirim dedi doktor insallah erken dogum olmaz korkuyorum daha eksiklerimiz var.🙄
Sonay evet devlet hastanesi benim de 😊 ilk gebelik hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏻 Doktor gerek görmezse girmezsiniz 1-2 hafta sonra filan girersiniz
deletedmom01 yok CNm benim ilk sezaryen dı ondan ikincide sezaryen bende korkuyorum valla o yüzden bide iki hafta erken alıyorlar ilk olduğu için korkma bence sen kendini kasma 😊 Bende sadece psikolojik olarak öyleyim yoksa bence sezaryen sen korkma