Snamp o zaman belki Benin'de alırlar 🤔

smcnkrt ilk hamileliliğiniz mi demek istedim . Benim ikinci oyuzden sordum CNm 😊

Sonay sezeryandan hic korkmuyorumda 2hafta erken alirlarsa bebegimin zayif olmasindan korkuyorum tek korkum bu 27+4te gittigimde 1kilo 34gram dedi doktor suanda 28+2gunluk ama bilmiyorum son anda kilosu nolur 🤔

deletedmom01 maşallah iyi bence kilosu merak etme son haftalar çok alıyor bebiş ama sen takviye olarak muz ve kaşar peyniri yiyebilirsin çok kilo yapıyor bebişe 😊Ben çok yiyorum 2 hafta önden gidiyordu gelişimi haftaya gitçem bakalım kaç kilo olmuş . Ben 29 haftalık gitmiştim 1.670gr demişti doktor 😊

Sonay oy masallahhh ♥😊
          Benide 27martta cagirdi ama belki nisanin 5i gibi giderim ozel hastane parali esimin maasini beklerim😂😂 ozmana kadar birazda kilo alir bebis 😊😊

Sonay büyük ihtimal alırlar benim bir sorunum yoktu doktor muayeneden sonra nts ye gönderdi her ihtimale karşı sancı varmi yokmu diye

Bide normalde 1ay sonra kontrole gel derdi şimdi 2hafta sonra gel dedi 32 den sonra öyleymiş galiba

Snamp ay inş CNm ya çok tşkler bilgi için. Bakalım haftaya belli olur inş 😊🤔

Sonay heryer farklı demek ki hayırlısıyla doğurup kurtulsak 😊Bebişleriöizi kucağımıza alsak

Sonay bende agrim sancim var demedim fakat bu 3.sezeryan olucak.32 haftalik gittigimde doktor nst aldi

Nurarslan o zaman galiba dedikleri gibi ikinci-üçüncü sezaryende 10 gün erken alıyorlar 😏

nizamdereilknur ay evet korku var ama heyecanda var hem hemen gelsin istiyorum bende hemde korkuyorum sezaryenden hayırlısıyla inş Rabb'im herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş 😍😊

Sonay 😂😂yok ikinci hamilelik oğlumu kırk haftada mecburen sezeryan oldum buda yine sezeryan

smcnkrt anladım cnm hayırlısı inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 😊