Sonay büyük ihtimal alırlar benim bir sorunum yoktu doktor muayeneden sonra nts ye gönderdi her ihtimale karşı sancı varmi yokmu diye

Bide normalde 1ay sonra kontrole gel derdi şimdi 2hafta sonra gel dedi 32 den sonra öyleymiş galiba

Snamp ay inş CNm ya çok tşkler bilgi için. Bakalım haftaya belli olur inş 😊🤔

Sonay heryer farklı demek ki hayırlısıyla doğurup kurtulsak 😊Bebişleriöizi kucağımıza alsak

Sonay bende agrim sancim var demedim fakat bu 3.sezeryan olucak.32 haftalik gittigimde doktor nst aldi

Nurarslan o zaman galiba dedikleri gibi ikinci-üçüncü sezaryende 10 gün erken alıyorlar 😏

nizamdereilknur ay evet korku var ama heyecanda var hem hemen gelsin istiyorum bende hemde korkuyorum sezaryenden hayırlısıyla inş Rabb'im herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş 😍😊

Sonay 😂😂yok ikinci hamilelik oğlumu kırk haftada mecburen sezeryan oldum buda yine sezeryan

smcnkrt anladım cnm hayırlısı inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 😊

Kubra18 tşkler CNm. Seninde ilk gebelik mi? Yoksa ikinci mi?

Sonay benim 2.sezeryanda 38haftalik almislardi doguma bakalım bunu kacinci hafta alicaklar🤔

Bu nst ne kadar sıkıcı yarım saat sırt üstü zaten zor nefes alıyorum bn 34. 35 haftada girdim baya zorlandım