Duru
Defne
İpek
İnci
Nil
Kızım olsa bunlardan birini koyacaktım. Ama 2 oğlum var🌼
Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek
- Düzenlendi
Nagihankilic beril,belis,İkra,Hira,Ahsen,buglem,erva,eslem,minel,beren,Zümra,Meryem,dilay,bizde Serra koymaya karar verdik
Nagihankilic masal nisa koydum ismini kızımın.
07antdefne masallah Rabbim hayırlı evlat nasip etsin bizde karar veremedik ya ne zormuş insanın hamile kalınca karar vermesi🤦
Hlal bizde öyle isimler arasında kaldikki ben Serra diyorum eşim Zeynep ortak tek isim öykü ama ben kararsızım🙈
Sweetblonde88 masallah Rabbim sizlere bağışlasın evlatlarinizi. İsimlerde çok naif hamile kalmadan önce şunu bunu onu koyarım diyordum olunca karar veremiyorum 🤦 teşekkürler 🤗
Afratatli afra en yakın arkadaşımın kizinin ismi çevremde olsun istemiyorum aynı isimden 🙈
Afratatli çok güzel bir isim 🥰
kardelen_07 çok zor değil mi ya 🤦 yavrularımız ömürleri boyunca bizim verdiğimiz isimle cagirilacaklar ya sevmezlerse 🙄 keşke onlarin fikirlerini alma şansımız olsaydı ne güzel olurdu😂
Gulanelis Azra benimde listemde olan isimlerden di ama netlestiremedik 🤦🤦🤦
Benim kızımın adı Gülce olacak inşallah 🙏🏻 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Eslifdenizc çok zor gerçekten yaa keşke içerden bize fikir verebilseler 😂 Ayşe istiyosan iki tekme at Fatma istiyosan 3 😂😂😂😂
Sedamurat ben mihrimah ismini çok seviyordum ama zamanımıza uymuyor ya çok şatafatlı geliyor sanki🙄 güneş olsunno zaman dedim anlamı 🙊 o da soyismimizle uyum saglamiyor kaldık öylece 🤦
Nagihankilic hesna ismi cok hos bence😊
Nisannasell keşke içerden bize fikir verebilseler 😂 işimiz kolaylasirdi 😂😂😂
Handan17 anlamı nedir ki 🙄
YsmnYrtc amin hepimize inşallah 🥰
Eun123 bende kararsızım demekten yoruldum🤦🤦🤦
Sena ❤️
Nagihankilic nursima\asya lina /hira/Nihal /zilan/menekşe hangisini beğenirsin bilemem ama lütfen beğendini yaz çok merak ettim inşallah güzel ismi ile büyür ❤️👌