Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek
Nagihankilic amin inşallah canım 16+0 olduk 🥰
Nagihankilic bazen boyle açılan postlara cok imreniyorum .40 haftalik olduk esim annesinin adını koyacakmis kaynanamin adi fatma benim adim da fatma bebege de fatma koyacakmis. Ben de kabul ediyorum ama ikinci bir isim daha koyalim diyorum kabul etmiyor ve zamanin da tartistik daha da açılmadı bu konu. Ama her konu acilirsa diyorum rizam yok diye .Hani benim şuan tek istedigim sag salim hayirlisi ile saglikli kizimizi alalim kucagimiza .Ama cok zoruma gidiyor 9 aydir cekiyorum hamileligim cok zor gecti .Sonuna geldik hayirlisi ile bekliyoriz kizimizi ama ismi konusunda susuyoruz.
Nagihankilic valla öyle elinde kağıtla gelse benim adım şu diye 😄😄
Hzr_7714 çok güzel bi karar Ben şimdiden kızımın ismine alıştım bile 🥰
Bizde uzun ugraslar sonunda kararimizi verdik Melis Ada olacak insallah ismi
Nagihankilic zehra zeynep serra hazal esma leyla
Nagihankilic Benim dogum 16 Ocak’ta ve benim de hala kizimin ismi net degil. Zeynep ve Serra arasindayiz. Zeynep Serra koyalim diyoruz ama iki ismin kullanimi da zor olabilir. Yurt disindayiz bir de kolay soylenebilmesi de onemli. Serra o anlamda cok kolay ama oyle de Zeynep aklimda kaliyor 😁 Guzel anlam takintim olmasa direkt Selin koyardim.
Nagihankilic amin cümlemize
Nagihankilic Basından beri belliydi bizim 36 haftalığım hala kararımız değişmedi Hafsa Mina olacak inşallah 😊😍
Nagihankilic benimki erkek olmasaydı ismi belliydi erkek isminde o kadar cok zorlandikki belki sen koyarsin bende bi yerlerde kizim var derim kiz olsaydi İmera olucaktı sanırım lazca anlamı gün ışıgı demek
Papatyakalplikadin çok teşekkürler 🥰annenize rahmet kiziniza sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin Rabbim senin adına çok manidar ve anlamlı olmuş 🤗🥰
Ebru0156 ayy vallahi aynı moddayim kapı süsü hastane çıkışı yaptırcam hangisi olsaydindiye 40 tane tilki dolaniyor beyninde 🙄🙄🙄
Seda_123 ismiyle yaşasın 🥰🤗👼
Binim zaten hangisi olsa diğeri olsaydı
belliydidiyoruzz 😅😅😅😅 ikiz olsa biri kız biri erkek olsaydı keşke 👼👼
Asel Mina
Derin Arya
Zeynep Şura
Lavin Alya
Hüma
Asya Berra
27+2 yiz oğluşum olacak ama kızım olsaydı bunlar seceneklerimdi
Kuzucukannesi Zeynep eşimin ve Serra benim isteğim iki isim sevmiyorum ben ayrı ayrı daha güzel ve yurt dışında siniz evrak işlerinde falan zorlanmasin bence tek isim yeterli bende de anlam takıntısı var ama ne yapacağım bilmiyorum...