• isimler
  • Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek

Nagihankilic kılıç değilmi soyisminiz güneş kılıç gayet güzel oluyo aslında canımm tabi herkesin kulağına gelişi farklıdır 😍🌸🙏🏻

Kubra_s hayırlı evlat olsun inşa sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin 🤗 kaç haftaliksin

Mhtapalp Vera isminin anlamı çok güzel ama hastane ismi geldi bana 🙄 tabiki tercih meselesidir 🥰

Sedamurat yaa ne bileyim yavruma okulunda falan güneş kılıcı diye dalga mı geçerler🙄🙄🙄

Nagihankilic❣️ LEYLA❣️
      Ben öyle günümüz isimlerini çok sevmiyorum herkes aynı şeyleri koyuyor.
      Rahmetli annem öldüğünde kendimce karar almıştım, annem hem çok güzel hem çok sevilen hemde çok saygı duyulan otoriter bi kadındı. Herşeyiyle ona benzesin dilerim, yaşı benzemesin sadece(46yaşında kaybettik)
      ama ben bu ismi çok severim, eşimde direk olur dedi sağolsun sülalede de başka yok, tek olması da güzel bizim için. Öyle işte belki fikir olur, hoşuna gider diye yazdım 😍

Vera ,pera ,güneş ve Umay isimlerini beğeniyorum ama kızımın ismi Rengin Miray ❤️Vera yı görmemiştim o zamanlar

Nagihankilic canim begendigin bir isim varsa esinde begeniyorsa olur diyorsa yaptir emzik zincirini isimli hastane cikisini degistirmezsin bir daha :) ben de senin gibi oldum ya degistirsem mi su isim daha mi guzel dedigim cok oldu sonunda karar verdim hazirligimi yaptimm kendimi durdurdum :) :)