• isimler
  • Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek

Ben de Ya Mihra ya da Vera düşünüyorum , bizim soyadımız deniz 🙈 uysun istiyorum ben de kararsızım 😥

Nagihankilic çok bencılce davrandım isim konusunda 😂 benim istediğim oldu😂😂😂😂😂 İpek maysa 🌸

Aysimamm aysimayı bende çok beğeniyorum, eşimde beğendi ama çocuk ismi gibi büyüyünce yakışır mı diyor

Nagihankilic ben duru , gülce , Eylül , ada , ecmel , berfin, asmin , Beren ve Ya Ahsen düşünüyorum

Hlal zeynep serra kardeşimin adı , serra isminin anlamı da çok güzel ben bile düşünüyorum 😊💕

Zuzum_20 bizde Ahsen ,Hira,İkra,beren,arasnda kalmisdik cok kararsız kaldık sonunda serraya karar verdik😁

Kuzucukannesi kardeşimin adı zeynep serra 💕 kesinlikte birlikte koymanızı öneririm. Kardeşim gerçekten çok şanslıdır isminin bi değeri olduğunu düşünürüm..

Hifa tuğsem kızımın ismi çok fazla yok ve anlamları çok güzel ☺️

Nagihankilic Elis nasıl ? Benimde kızım olcak elis ismini koyacağız Allah nasip ederse 🙏🏼 Güzel kokulu bir çiçek ismi bu arada 😌

Dilayozy Cok tesekkur ediyorum 💫 Kardesiniz zor bir insan midir? ☺️ Sonradan birkac arkadasim Zeynep ismindekilerin zor karakterler oldugunu soyledi, urktum 😁 Belki Serra yumusatiyordur.

Mltm46 benim de tam aksine eşim daha cok istiyor ama herkes tepki verince bir daha düşünelim diyorum 🤷🏻