Afratatli afra en yakın arkadaşımın kizinin ismi çevremde olsun istemiyorum aynı isimden 🙈
Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek
Afratatli çok güzel bir isim 🥰
kardelen_07 çok zor değil mi ya 🤦 yavrularımız ömürleri boyunca bizim verdiğimiz isimle cagirilacaklar ya sevmezlerse 🙄 keşke onlarin fikirlerini alma şansımız olsaydı ne güzel olurdu😂
Gulanelis Azra benimde listemde olan isimlerden di ama netlestiremedik 🤦🤦🤦
Benim kızımın adı Gülce olacak inşallah 🙏🏻 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Eslifdenizc çok zor gerçekten yaa keşke içerden bize fikir verebilseler 😂 Ayşe istiyosan iki tekme at Fatma istiyosan 3 😂😂😂😂
Sedamurat ben mihrimah ismini çok seviyordum ama zamanımıza uymuyor ya çok şatafatlı geliyor sanki🙄 güneş olsunno zaman dedim anlamı 🙊 o da soyismimizle uyum saglamiyor kaldık öylece 🤦
Nagihankilic hesna ismi cok hos bence😊
Nisannasell keşke içerden bize fikir verebilseler 😂 işimiz kolaylasirdi 😂😂😂
Handan17 anlamı nedir ki 🙄
YsmnYrtc amin hepimize inşallah 🥰
Eun123 bende kararsızım demekten yoruldum🤦🤦🤦
Sena ❤️
Nagihankilic nursima\asya lina /hira/Nihal /zilan/menekşe hangisini beğenirsin bilemem ama lütfen beğendini yaz çok merak ettim inşallah güzel ismi ile büyür ❤️👌
Nagihankilic güzel kadin hanim kadin demek mis
Nagihankilic kılıç değilmi soyisminiz güneş kılıç gayet güzel oluyo aslında canımm tabi herkesin kulağına gelişi farklıdır 😍🌸🙏🏻
Bayanlar 39 haftalık hamileyim bende nergis Vera ismine karar verdik nasıl sizce
Nagihankilic bende kıza benzetiyorlar kızım olursa erva gökçen olacak
Kızım olsa ipek yada inci koyacaktım bayılıyorum naifliğine şu iki ismin❤️
sevval55 inci ismi gerçekten çok naif ve hoş