Mine iyiymiş ☺ İpekyolundaki Ferdi Aydın’a gitmiştim iki kere ama kadın fazla konuşmuyordu 😂 Şanlıurfa’da bulduk oraya gideceğim artık eşim ayarlamış. Doğum falan orada olacak inşallah da
Doğu'da batı'da gurbette olan anne adaylarıı. 🇹🇷🇹🇷
- Düzenlendi
Ayshe aaa bende isviçrede yaşıyorum neresinde oturuyorsunuz☺ Benimde kendi ailemden kimsem yok burda😒
FadimeUysal zurihteyim siz nerdesiniz
Minnakanne evet burda yapıcam, geçen sene buraya evlenip geldim
Bende gurbette HoLLandadayım maLesef tek başıma herşeyi yapmak zorundayım
Mommy neresi acaba
Ayshe Aarau da bende☺
Rain81 avusturyanın neresinde oturuyorsunuz bende oraya gidicem mecburen
FadimeUysal himm 1 saat aramiz var
MerveAksu aynı şekildeyim bende eşim İstanbulda ben Gaziantepteyim eşime en çok ihtiyacım olduğu zaman görev nedeni ile doğudayım. Çok zor yanlız hamilelik geçirmek. Eşime şımarma lüksüm yok hiç böyle bir hamilelik hayal etmemiştim. Ama sağlık olsun bebeğim sağlık ile gelsinde gerisi boş bugünler de geçer.
scl hangi il 😊
Ayshe evt eşimin kuzenide Zürih te oturuyo 40 dakika yı falan buluyo☺ Nerelisin
Minnakanne diyarbakır 😌
Mine onun için gitti diyorlardi
- Düzenlendi
Brunetpretty Semavi hanım mı dün muayene oldum kızıltepede ipekyplunda inşallah gitmez çok memnun kaldım 😇
FadimeUysal
Sakaryaliyim adapazari sen
Ayshe bende konyalıyım☺Yaş kaç yenimi geldin isviçreye
FadimeUysal bugun 1 sene oldu yeni geldim sayilir hic sevemedim ama burayi 28 yasindayim sen nr zmandir burdasin
Ayshe aynı yaş sayılırız bende 29 umu girdim ben geleli 5 seneyi geçti başlarda alışması çok zor oluyo ama zamanla çocuğun olduktan sonra alışıyorsun 4 yaşında bi kızım var şimdi ikinciye hamileyim zamanla sende alışırsın inş ama bende pek sevmiyorum burayı insanın kendi memleketi başka oluyo tek sevdiğim yönü sakin biraz huzurlu olması😑