• Doğu'da batı'da gurbette olan anne adaylarıı. 🇹🇷🇹🇷

Mine iyiymiş ☺ İpekyolundaki Ferdi Aydın’a gitmiştim iki kere ama kadın fazla konuşmuyordu 😂 Şanlıurfa’da bulduk oraya gideceğim artık eşim ayarlamış. Doğum falan orada olacak inşallah da

Ayshe aaa bende isviçrede yaşıyorum neresinde oturuyorsunuz☺ Benimde kendi ailemden kimsem yok burda😒

MerveAksu ben de semavi hanıma gittim neyse doğru seçmişim o zaman 😂 orda Doğum yapacaksan en iyisi ama burda da gittiğin biri olsun canım bi durum olduğunda yakın hemen

Bende gurbette HoLLandadayım maLesef tek başıma herşeyi yapmak zorundayım

MerveAksu aynı şekildeyim bende eşim İstanbulda ben Gaziantepteyim eşime en çok ihtiyacım olduğu zaman görev nedeni ile doğudayım. Çok zor yanlız hamilelik geçirmek. Eşime şımarma lüksüm yok hiç böyle bir hamilelik hayal etmemiştim. Ama sağlık olsun bebeğim sağlık ile gelsinde gerisi boş bugünler de geçer.

Ayshe evt eşimin kuzenide Zürih te oturuyo 40 dakika yı falan buluyo☺ Nerelisin

Brunetpretty Semavi hanım mı dün muayene oldum kızıltepede ipekyplunda inşallah gitmez çok memnun kaldım 😇

Ayshe aynı yaş sayılırız bende 29 umu girdim ben geleli 5 seneyi geçti başlarda alışması çok zor oluyo ama zamanla çocuğun olduktan sonra alışıyorsun 4 yaşında bi kızım var şimdi ikinciye hamileyim zamanla sende alışırsın inş ama bende pek sevmiyorum burayı insanın kendi memleketi başka oluyo tek sevdiğim yönü sakin biraz huzurlu olması😑