Doğu'da batı'da gurbette olan anne adaylarıı. 🇹🇷🇹🇷
Minnakanne Norveçteyim. 14 haftalık oldum. Biri bitiyor biri başlıyor.ve 2 çocukta olunca herşeyin sorumluluğu sende oluyor.... Sadece annem olsaydı yanımda diyorummmm 😔
Minnakanne 7 haftalık şu am Allah’a şükür kötü geçmiyor. Motive olmaya çalışıyorum ama bazen yorgunluk ve yalnızlık canımı çok sıkıyor 😖😖
Mine kolay kolay rapor vermiyorlar ya 😖😖 biraz daha bekleyip bi doktora bulursam alacağım en azından bi hafta 😔 İnşAllah şubatta tayinim çıkar artık😔
sengulmehmet Allah sana da sabır versin kardeşim..
20+6 dayım canım +4 kilom var 😅
Ah gurbet ah insanın annesi yanında olsa hiç bi sorun kalmayacak. Hamilelikte insan daha bi duygusal oluyor hemen ağlıyor çok özlüyor...
Bende Hollanda’dayım😔 Türkiye gibisi yok hele ailede yanında olmayınca herşey çok daha zor oluyo😔
Bende güneydoğu anadoludayım 😔 gurbette olmak çok zor eşimde bende burda görevliyiz. Doğumu burada yapacağım her ne kadar öğretmen olup insanların arasına karışsam da bi tarafım hep yalnız 😔
Mine iyiymiş ☺ İpekyolundaki Ferdi Aydın’a gitmiştim iki kere ama kadın fazla konuşmuyordu 😂 Şanlıurfa’da bulduk oraya gideceğim artık eşim ayarlamış. Doğum falan orada olacak inşallah da
- Düzenlendi
Ayshe aaa bende isviçrede yaşıyorum neresinde oturuyorsunuz☺ Benimde kendi ailemden kimsem yok burda😒
FadimeUysal zurihteyim siz nerdesiniz
Minnakanne evet burda yapıcam, geçen sene buraya evlenip geldim
Bende gurbette HoLLandadayım maLesef tek başıma herşeyi yapmak zorundayım
Mommy neresi acaba
Ayshe Aarau da bende☺
Rain81 avusturyanın neresinde oturuyorsunuz bende oraya gidicem mecburen
FadimeUysal himm 1 saat aramiz var