• Doğu'da batı'da gurbette olan anne adaylarıı. 🇹🇷🇹🇷

Minnakanne Norveçteyim. 14 haftalık oldum. Biri bitiyor biri başlıyor.ve 2 çocukta olunca herşeyin sorumluluğu sende oluyor.... Sadece annem olsaydı yanımda diyorummmm 😔

Minnakanne 7 haftalık şu am Allah’a şükür kötü geçmiyor. Motive olmaya çalışıyorum ama bazen yorgunluk ve yalnızlık canımı çok sıkıyor 😖😖

Mine kolay kolay rapor vermiyorlar ya 😖😖 biraz daha bekleyip bi doktora bulursam alacağım en azından bi hafta 😔 İnşAllah şubatta tayinim çıkar artık😔

MerveAksu inşallah canım doktor bulmadın mı daha 🙄😁 ben ipekyoluna gitmeye başladım semavi hanıma pek bi ilgili gördük ben sormadan her şeyi anlattı 😂

Ah gurbet ah insanın annesi yanında olsa hiç bi sorun kalmayacak. Hamilelikte insan daha bi duygusal oluyor hemen ağlıyor çok özlüyor...

Bende güneydoğu anadoludayım 😔 gurbette olmak çok zor eşimde bende burda görevliyiz. Doğumu burada yapacağım her ne kadar öğretmen olup insanların arasına karışsam da bi tarafım hep yalnız 😔

Mine iyiymiş ☺ İpekyolundaki Ferdi Aydın’a gitmiştim iki kere ama kadın fazla konuşmuyordu 😂 Şanlıurfa’da bulduk oraya gideceğim artık eşim ayarlamış. Doğum falan orada olacak inşallah da

Ayshe aaa bende isviçrede yaşıyorum neresinde oturuyorsunuz☺ Benimde kendi ailemden kimsem yok burda😒

MerveAksu ben de semavi hanıma gittim neyse doğru seçmişim o zaman 😂 orda Doğum yapacaksan en iyisi ama burda da gittiğin biri olsun canım bi durum olduğunda yakın hemen

Bende gurbette HoLLandadayım maLesef tek başıma herşeyi yapmak zorundayım