Minnakanne Norveçteyim. 14 haftalık oldum. Biri bitiyor biri başlıyor.ve 2 çocukta olunca herşeyin sorumluluğu sende oluyor.... Sadece annem olsaydı yanımda diyorummmm 😔
Doğu'da batı'da gurbette olan anne adaylarıı. 🇹🇷🇹🇷
Minnakanne 7 haftalık şu am Allah’a şükür kötü geçmiyor. Motive olmaya çalışıyorum ama bazen yorgunluk ve yalnızlık canımı çok sıkıyor 😖😖
Mine kolay kolay rapor vermiyorlar ya 😖😖 biraz daha bekleyip bi doktora bulursam alacağım en azından bi hafta 😔 İnşAllah şubatta tayinim çıkar artık😔
sengulmehmet Allah sana da sabır versin kardeşim..
20+6 dayım canım +4 kilom var 😅
Ah gurbet ah insanın annesi yanında olsa hiç bi sorun kalmayacak. Hamilelikte insan daha bi duygusal oluyor hemen ağlıyor çok özlüyor...
Bende Hollanda’dayım😔 Türkiye gibisi yok hele ailede yanında olmayınca herşey çok daha zor oluyo😔
Bende güneydoğu anadoludayım 😔 gurbette olmak çok zor eşimde bende burda görevliyiz. Doğumu burada yapacağım her ne kadar öğretmen olup insanların arasına karışsam da bi tarafım hep yalnız 😔
Mine iyiymiş ☺ İpekyolundaki Ferdi Aydın’a gitmiştim iki kere ama kadın fazla konuşmuyordu 😂 Şanlıurfa’da bulduk oraya gideceğim artık eşim ayarlamış. Doğum falan orada olacak inşallah da
- Düzenlendi
Ayshe aaa bende isviçrede yaşıyorum neresinde oturuyorsunuz☺ Benimde kendi ailemden kimsem yok burda😒
FadimeUysal zurihteyim siz nerdesiniz
Minnakanne evet burda yapıcam, geçen sene buraya evlenip geldim
Bende gurbette HoLLandadayım maLesef tek başıma herşeyi yapmak zorundayım
Mommy neresi acaba
Ayshe Aarau da bende☺
Rain81 avusturyanın neresinde oturuyorsunuz bende oraya gidicem mecburen
FadimeUysal himm 1 saat aramiz var
MerveAksu aynı şekildeyim bende eşim İstanbulda ben Gaziantepteyim eşime en çok ihtiyacım olduğu zaman görev nedeni ile doğudayım. Çok zor yanlız hamilelik geçirmek. Eşime şımarma lüksüm yok hiç böyle bir hamilelik hayal etmemiştim. Ama sağlık olsun bebeğim sağlık ile gelsinde gerisi boş bugünler de geçer.