• Doğu'da batı'da gurbette olan anne adaylarıı. 🇹🇷🇹🇷

Minnakanne Norveçteyim. 14 haftalık oldum. Biri bitiyor biri başlıyor.ve 2 çocukta olunca herşeyin sorumluluğu sende oluyor.... Sadece annem olsaydı yanımda diyorummmm 😔

Minnakanne 7 haftalık şu am Allah’a şükür kötü geçmiyor. Motive olmaya çalışıyorum ama bazen yorgunluk ve yalnızlık canımı çok sıkıyor 😖😖

Mine kolay kolay rapor vermiyorlar ya 😖😖 biraz daha bekleyip bi doktora bulursam alacağım en azından bi hafta 😔 İnşAllah şubatta tayinim çıkar artık😔

MerveAksu inşallah canım doktor bulmadın mı daha 🙄😁 ben ipekyoluna gitmeye başladım semavi hanıma pek bi ilgili gördük ben sormadan her şeyi anlattı 😂

Ah gurbet ah insanın annesi yanında olsa hiç bi sorun kalmayacak. Hamilelikte insan daha bi duygusal oluyor hemen ağlıyor çok özlüyor...

Bende güneydoğu anadoludayım 😔 gurbette olmak çok zor eşimde bende burda görevliyiz. Doğumu burada yapacağım her ne kadar öğretmen olup insanların arasına karışsam da bi tarafım hep yalnız 😔

Mine iyiymiş ☺ İpekyolundaki Ferdi Aydın’a gitmiştim iki kere ama kadın fazla konuşmuyordu 😂 Şanlıurfa’da bulduk oraya gideceğim artık eşim ayarlamış. Doğum falan orada olacak inşallah da

Ayshe aaa bende isviçrede yaşıyorum neresinde oturuyorsunuz☺ Benimde kendi ailemden kimsem yok burda😒

MerveAksu ben de semavi hanıma gittim neyse doğru seçmişim o zaman 😂 orda Doğum yapacaksan en iyisi ama burda da gittiğin biri olsun canım bi durum olduğunda yakın hemen

Bende gurbette HoLLandadayım maLesef tek başıma herşeyi yapmak zorundayım

MerveAksu aynı şekildeyim bende eşim İstanbulda ben Gaziantepteyim eşime en çok ihtiyacım olduğu zaman görev nedeni ile doğudayım. Çok zor yanlız hamilelik geçirmek. Eşime şımarma lüksüm yok hiç böyle bir hamilelik hayal etmemiştim. Ama sağlık olsun bebeğim sağlık ile gelsinde gerisi boş bugünler de geçer.