MerveAksu bende ağrıdayım eşimde il dışında kimseyi tanımıyorum gerçekten çok zor😔
Doğu'da batı'da gurbette olan anne adaylarıı. 🇹🇷🇹🇷
Minnakanne Ingilteredeyim 23 haftalik hamileyim ve burdaki saglik sistemi cok kotu😭😭😭😭
Mrvt Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın canım guzel haberler alırsın ınsaallaj. 🤗
Ayshe Allah yardımcın olsun canım cok zor ya kendı topraklarında olmamak daha kotu olsa gerek.
Rain81 dogumu da orada yapacaksın dmi?
MerveAksu o sekılde cok kotu bı durum esınle aynı yerde gorev yapsaydınız bu kadar zorlanmazdın dıye dusunuyorum Allah kaderıne bu sekılde yazdıysa sabrını da verır ınsaallah ne kadarlık hamılesın kotu gecıyor mu?
Ben şimdilik kendi doğup büyüdüğüm yer istanbuldayım doğum için avusturya ya gidecektik vizede problem çıktı doğumumu istanbulda yapar yapmaz vizede halledilince Avusturya da yaşıcaz yani bende gurbete yaklaştım sayılır son zamanlarım
Minnakanne Norveçteyim. 14 haftalık oldum. Biri bitiyor biri başlıyor.ve 2 çocukta olunca herşeyin sorumluluğu sende oluyor.... Sadece annem olsaydı yanımda diyorummmm 😔
Minnakanne 7 haftalık şu am Allah’a şükür kötü geçmiyor. Motive olmaya çalışıyorum ama bazen yorgunluk ve yalnızlık canımı çok sıkıyor 😖😖
Mine kolay kolay rapor vermiyorlar ya 😖😖 biraz daha bekleyip bi doktora bulursam alacağım en azından bi hafta 😔 İnşAllah şubatta tayinim çıkar artık😔
sengulmehmet Allah sana da sabır versin kardeşim..
20+6 dayım canım +4 kilom var 😅
Ah gurbet ah insanın annesi yanında olsa hiç bi sorun kalmayacak. Hamilelikte insan daha bi duygusal oluyor hemen ağlıyor çok özlüyor...
Bende Hollanda’dayım😔 Türkiye gibisi yok hele ailede yanında olmayınca herşey çok daha zor oluyo😔
Bende güneydoğu anadoludayım 😔 gurbette olmak çok zor eşimde bende burda görevliyiz. Doğumu burada yapacağım her ne kadar öğretmen olup insanların arasına karışsam da bi tarafım hep yalnız 😔