Zzynpp benim karın çevresi geriydi kuzum herseye tam o geri olduğu icin beslenmesi azdı belki senin normaldir
    Dilann12 peki bu durumda napan gerek çeltiklenmeden dolayı gerilik mi dedi doktor
      Süt kefir ceviz soda omega3 hem balık havuç çok yiyorum
      33 W 2220dü 19 muaaa var bakalım ne almış sanmıyorum ama İşte
        Meryme üzülme canım benim toparlıyor o toparlamasa bile hiçbişey olma allahın izniyle benim arkadaşımında öyleydi şimdi maşallah turp gibi hiç sıkma canını güzelcene beslen bebiş toparlar bende 1 hafta gerideydi valla anlamadım toprladı
        Benim de 34 te kontrolumde 2175 gr dedi geriden geliyr karnimda sanki hic buyume hisstmiyrm ama ins gekisir benm suyum az ona bagli olabilirmis
        ZmrtDilaa bende bebeğe giden kanda sol rahim de sorun var canım aspirin kullanıyorum onu sordum sendede var mi diye
          Dilann12 sende de iki tarafli mi yoksa tek taraflı mi çelktiklenme canım 2 haftadan sonra mi sıkıntı oluyor 2 haftaya kadar normal mi yanı
            Dilann12 Öylede Cnm Aslındaa Son Haftasında 100 150 gr Alıyor 200 200 Gitmiyor
            Ben imom diye bir ilaç kullanıyordum bebeğe çok kilo aldrmsti bıraktim. Bi doktorunuza danışın isterseniz belki bebeğin gelişimine destek olur
              Esradilsah doktorunu dinle bence üç hafta geride sonra bu dört haftaya çıkar haftası gayet iyi 37 zaten her an doğum olabiliyor riske atmayın
              Zeynep_1 Aynen Bende Denemek için aldım çok öneriyorlar son aylar İçin ama
              Merhaba kizlar 18.haftada basladi gerilememiz detayli ultrasinda sol arterde centik cikti 26.haftada tekrar ayrintili ultrasona girdim centik düzelmis fakat bebek hala satla uyumlu degil perinatolojiye gonderdi doktorum en geri olan karin cevresi sata göre 27+2yken 875 grmdi ama 3 haftalik gerilik söz konusu 2 haftada 1 kontrol dedi perinatolog carsamba gunu tekrar gidicem bakalim bi gelisme olmusmu suan sata göre 29+0 insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza 👼