Bebeğim kilo almıyor..3hafta gerilik var:((
Kızlar benimde 3 hafta geride. Doktor 37 de sezaryanla alcak. Şuan 36+4 teyiz. Acaba acelemi ediyoruz doğum için
Benim de 34 te kontrolumde 2175 gr dedi geriden geliyr karnimda sanki hic buyume hisstmiyrm ama ins gekisir benm suyum az ona bagli olabilirmis
Zzynpp Anlamadım Cnmmm
Esradilsah ne zamandan beri 3 hafta geride binde kilosu kaç suan
Sabah aksam süt iç
- Düzenlendi
Dilann12 Öylede Cnm Aslındaa Son Haftasında 100 150 gr Alıyor 200 200 Gitmiyor
- Düzenlendi
Zzynpp Yok Cn Sadece Kan İlacı Omega 3
Ben imom diye bir ilaç kullanıyordum bebeğe çok kilo aldrmsti bıraktim. Bi doktorunuza danışın isterseniz belki bebeğin gelişimine destek olur
Esradilsah doktorunu dinle bence üç hafta geride sonra bu dört haftaya çıkar haftası gayet iyi 37 zaten her an doğum olabiliyor riske atmayın
- Düzenlendi
Zeynep_1 Aynen Bende Denemek için aldım çok öneriyorlar son aylar İçin ama
Merhaba kizlar 18.haftada basladi gerilememiz detayli ultrasinda sol arterde centik cikti 26.haftada tekrar ayrintili ultrasona girdim centik düzelmis fakat bebek hala satla uyumlu degil perinatolojiye gonderdi doktorum en geri olan karin cevresi sata göre 27+2yken 875 grmdi ama 3 haftalik gerilik söz konusu 2 haftada 1 kontrol dedi perinatolog carsamba gunu tekrar gidicem bakalim bi gelisme olmusmu suan sata göre 29+0 insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza 👼
Dilann12 nerdeyse başından beri 1 hafta gerideydi bi ara 3 hafta gerileri sonra 1 e düştü tekrar şimdi yine 3 hafta 1 aydır. Kilosu 2300
Meryme arkadaşım 37 de 2250 olarak doğum yaptı. Küveze de girmedi sağlık sorunu da yaşamadı şükür. Kilonun genetik olduğunu tüm doktorlar söylüyor. Arkadaşımında doğum ağırlığı 2500 muş gerçekten. Önemli olan sağlığı, bir sağlık sorunu yoksa doğduktan sonra hızlı toparlıyor bebekler üzülmeyin 🙏🏻