Dilann12 daha bugün hastanedeydim iyi dendi haftasıyla. Sanırım ıdrarda protein de var sizin..belirtileri neler
Serpil07 ben 29 haftalıkken gittiğimde 1400 dü doktor süper haftasıyla uyumlu dedi. sizin bebeğiniz de gayet normal bence. İri bebek kafasına girmeyin lütfen. Önemlisi sağlıklı olması doğan hızlı bir şekilde büyüyor çünkü😊
Meryme bende senin gibi yemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum pekmezmiş cevizmiş muz sütmüş. Bende herşeyi doğal yiyorum senin gibi almayınca almıyor 😏 bizde zayıf doğmamışız 3 hafta kadar karın çevresi geri oğlumun 28.haftada öğrendim 36yı geçtim zayıf bebek olacak sadece diyor doktor
    YDE benim kendi doktorum gerçekten her ihtimali sayıyor 32 haftadan sonra benekte gelişme geriliği su azalması genlik sonlanma sıkıntın olursa elimizden geldiği kadarıyla bebeği içiride tutma tabi bunlar olmayada bilir dedi ama nasıl düşünmiyim doktor böyle diyince ister istemez üzüldüm be başka doktora gidicem gerçekten Morelimi bozdu
    • YDE bunu beğendi.
    Dilann12 haberde et mutlaka yarın gittiğinde çeltiklenme ile ilgili özellikle ne dicek canım
      Dilann12 devlet hastanesine gidiyorum canim tanidik doktorum var o yönlendirdi
      Zzynpp tamam canım yarın yazacağım inşallah iyi haberler alırım
      Zzynpp bende de oldu sanırsam sağ olsun devlet hastanesi doktorları babasının hayrına iş yaptıkları için hiç bişey demiyorlar 2 haftada 150 gram almış bebişim
        27_00 senin kaç hafta kaç kilo suan damarında çentik var mı

Bebeğinde gerilik karnında vs

Çok soru sordum gerçi
          Hb1903 29 hafta canım başka doktora gitmeyi düşünüyorum gerçekten kendi doktorum ihtimal hep söylüyor bak bir arkadaş dedi bir taraf da hiç sorun yapmıyor demiş doktor benim doktor herşeyi saydı ben anlamıyorum bu doktorları
            Dilann12 sen cok güzel sordun da bende bunların cevabı varmı 😂😂 çentik ne bilmiyorum. Devlet hastanesine gidiyorum yani göbeğim cok büyük değil 36. Hafta da olmama rağmen doktor bişey demiyor ki yatıyorum ultrason a sora kalkıyorum. Oradan sekretere diyor işte orası burası bilmem neresi anladığım sadece boyu ve kilosu o kadar.
            Dilann12 36. Hafta dayım doktora gittiğimde 35 Di ama ulrtasın da 36 gözüküyordu 2500 gramdı. Ondan 2 hafta önce gittiğimde de 2350 gram dı.
            Zzynpp Canim ayni haftadayiz seninle ben 2 farkli hastaneye gidiyordum ilk gittigim doktorda bana bircok sey saydi dedigin gibi hatta bebek gelisimi durabilir gebeligi sonlandirabiliriz bebegin aniden kalbi durabilir daha bircok sey saydi ve risklisin dogumunu yaptiramam dedi sonra tanidik bir doktorumuz var ilk dogumumu o gerceklestirdi hatta ama suan tayini ciktigi icin burda degil onu aradim ve eski hastanesindeki arkadaslarini aradi yardimci oluyorlar sagolsunlar ve suan gittigim doktorumda tek tarafli oldugunda o kadar sorun olmayacagini ve duzelme ihtimalide var dedi ve dediklerini dinledim cok sukur düzeldi sadece bebegimizi sıkı takip edicez 2 haftada bir kontrol dedi bu yuzden decavit kullaniyodum baska bir ilac yazdi direk bebege etki edicekmis beslenmeme dikkat etmemi soyledi düzenli az ve sık yememiz gerekiyormuş carsamba gunu tekrar gidicem umarim iyi haberler alirim ama sende canini sıkma inan bana ayni durumdayiz en fazla bebegi tutabildigimiz kadar icerde tutariz ama icerde gelismiyosa almak en dogrusu disardada buyutebiliriz dedi hangi sehirdesin buarada
              Hb1903 Canım benim düzeldi mi düzelmedi mi ben bilemiyorum 😔 çünkü doktorum buna hiç bakmıyor 13 haftamda ortaya çıkmıştı bu durum 20 haftada geçme ihtimalini söylemişti perinatoloji doktoru detaylı ultrason gittiğimde az bir düzelme var ama 35 haftaya kadar coraspirine devam edicez dedi ve bir daha çağırmadı beni normal kendi doktoruma kontrolle gidiyorum ama o hiç bakmıyor çeltiklenmeye sanırım cihaz detaylı değil bilemiyorum aman saydığı ihtimaller korkuttu beni 32 haftadan sonda oluyormuş genelde gelişim geriliği su azalması gebelik sonlandırma durumları o yüzden bu hafta başka doktora gitmeyi düşünüyorum çok kafama takıyorum 😔
                Hb1903 Kocaeli de yaşıyorum canım sen cinsiyeti nedir bu arada
                  Fatmanzmgl canım son haftalarda baştaki gerilik özellikle 1 hafta önemli değil dedi dr. Baş kemikleşmediği için üst üste biniyor kemikler aynı doğumdaki gibi dedi. Baş çevresi değişir dedi yani