Lilensa Benim kocam da öyle valla doya doya sarılmak istiyorum bende 🤗😂
Aysen_10 Hayallerimiz hayal oldu , olsun Evladımız daha önemli bazı şeyler olmasa da olur napalım 🥰🌸😂
Hcrshra Oyy minnağım benimm yaa Allahım ikisini de sana bağışlasın Canım🥰🙏🏻
Hilallsen Maşallah neler yazmışsın öylee iştahım açıldı 😍😂 Fena sayılmaz inşallah bende doğumdan sonra bolca yemek yerimmm💁🏻‍♀️
ftscebeci71 saçımı boyatıcam. Zaten boyatıyorum ama sadece amonyaksız ile boyuyo kuaförüm. Oda çok kalıcı olmuyo aktı bile yine. Bende Doğumdan sonra ombre için gidicem. Hatta geçen gün onun için kesimini de yaptı kuaförüm. Doğumu ve kırkımın çıkmasını beklicez. 36 haftalık oldum bu arada 💃🏻 Ondan sonra da epilasyona gitmek istiyorum 🥰🥰
    Eslina canım benim doktorum canın ne istiyorsa ye dedi. Sadece abartmamak kaydıyla. Sağlıklı sağlıksız hepsini dozunda ye dedi.. 😊
      Feyzaselh kesinlikle canım benimde doktorum öyle dedi bende yiyorum ama tabi abartmıyorum geceleri yememeye özen gösteriyorum sürekli abur cubur yemiyorum ayda bir yada iki kez dışardan yiyyorum
        Eslina aynen öyle. Ama bazen dayanamayıp kaçırdığım oluyo 😂 mesela midyeye asla dayanamam bi İzmirli olarak 🙈 İzmir’de Serkan Hamza var hatta inciraltında. Eşim hamilelik dönemim boyunca 2 kere götürdü. 1. Trimester ve 2. Trimesterda 😂😂 şimdi doğurmadan yine gidicem. 😂😂 36 haftalık oldum. Bidaha taaaaa ne zaman giderim kim bilir. Biraz abartmak istiyorum açıkçası 🙈🙈