ftscebeci71 inşallah 🤗😂
Doğumdan sonra yapacağınız ilk şey?💆🏻♀️ 💇🏻♀️💅🏻
Spora gitmek, en kısa zamanda zayıflamak, saçımı boyatmak 🙌😀 En çok zayıflamak hadi inşallah 😂
minnos6 Üstler oluyor da altlar olmuyor bana😌😂
ftscebeci71 hayal olur canım 😂😂
madl41 Hadi inşallah Canımmm güzel amaa , valla inşallah o fırsatı yakalırsın 🙏🏻😌🌸
ftscebeci71 harıl harıl evbisi yapcam😂 ozledim.kendimi sakinmadan is.yapmayi ozledim gercekten😂😂😏
ftscebeci71 kek yicem 🥰
50 tane midye yemek yüzüstü yatmak dans etmek pantolon giymek rahat vucut temizliği yapmk
Elifasya Ohh miiis temizlik kadar güzel birşey yok cidden🌸😂
ftscebeci71 hiçbirini yapamican😅😅tecrubeyle sabittir😂😂
Pembepanjur Onu şimdi de yiyebilirsin canım🤔
kayramom1 bebekle sanki zor gibi eğlence yerleri🤓
Dilanserdar Hmm neyse az daha dayan canımm az kaldı😂😌😌
Deletedmom139 Offff neden ?😔
espalp aaa bende kokoreç 👍
ftscebeci71 yiyemiyorum şekerimi çıkarıyor. Aslında karbonhidratlı , unlu, şekerli şeyler sevmem ama işte tersliğim tuttu:)
Kesinlikle ilk sırada yüz üstü yatmak var. İkinci sırada ise riskli gebelik olduğundan ben 4. Ayımdan beri yatıyorum sadece tuvalete gitmem serbest. O yüzden deli gibi temizlik yapıp kendi düzenimi yeniden oluşturmak istiyorum. Şöyle bir dolapların çekmecelerin içine girip temizleyip düzenlemek için deliriyorum. Bir de çeşit çeşit fütursuzca kahve içmeyi çok özledim son olarak da ilginçtir öyle aramam ama kola cips keyfi yapmak istiyorum 😬 bir de tabi ki her kadın gibi hamam keyfi ve küratörde güzellll bir bakım 🥰 planlamasını yaptım bile 😬🤗