Pandabekleyenanne Aynen senin daha varmış canım olsn zaman çabuk geçiyo darısı sana 😊
Doğumdan sonra yapacağınız ilk şey?💆🏻♀️ 💇🏻♀️💅🏻
ftscebeci71 doğurup rahatlamak eski halime kavuşmak saç maç umrumda değil sadece şu yükten kurtulmak
Saçımı boyamak , yüz üstü yatmak , hamama gitmek 😄
ftscebeci71 ben sacimida boyatdim maskeler flnda daha yeni yapdirdim kuveti doldurub azicik uzandimda yani normal hayatimdaji her seyi hamileyimdede yapdjm,bi tek guzel kiyafatlerime sigamama derdjm var😂
Mergulce aynen canm ben içiyorum yiyorum cünkü çok şükür Allah şifa versin olanlara da
Leyliiii ahahha 😂 olabilir adapte olmak zor olabilir 😂
Kdzynp İnşallah bakalım görücez 🙏🏻😌
Seda05 İnşallah canım 😂🤗 hepsini uygula mutlaka 👍🏻
bsratoprak Immm hep yemek yaa 😀 herkes boğaz derdin de 🙄🤭
Elosunannesi Bende öyle valla vazgeçemiyorum 🙄😏
Eslina Zaten sevmem dediğimiz şeylere aşeriyoruz 🤗😂
Lilensa Benim kocam da öyle valla doya doya sarılmak istiyorum bende 🤗😂
Susiko Bende hasret kaldım inşallah o güzel günler yakındır :) 😌
Pandabekleyenanne Hmmm bu da güzel 👍🏻😌
Aysen_10 Hayallerimiz hayal oldu , olsun Evladımız daha önemli bazı şeyler olmasa da olur napalım 🥰🌸😂
Hcrshra Oyy minnağım benimm yaa Allahım ikisini de sana bağışlasın Canım🥰🙏🏻
Hilallsen Maşallah neler yazmışsın öylee iştahım açıldı 😍😂 Fena sayılmaz inşallah bende doğumdan sonra bolca yemek yerimmm💁🏻♀️
ftscebeci71 kesinlikle canım ben yaşadım çok sevdiğim şeylerdende tiksindim😂
ftscebeci71 saçımı boyatıcam. Zaten boyatıyorum ama sadece amonyaksız ile boyuyo kuaförüm. Oda çok kalıcı olmuyo aktı bile yine. Bende Doğumdan sonra ombre için gidicem. Hatta geçen gün onun için kesimini de yaptı kuaförüm. Doğumu ve kırkımın çıkmasını beklicez. 36 haftalık oldum bu arada 💃🏻 Ondan sonra da epilasyona gitmek istiyorum 🥰🥰
ftscebeci71 inşallah canım kısmetse yapıcam 😀😀