Deletedmom0041 İnanırım biz de zaten kendimizi kandırıyoruz😂
Doğumdan sonra yapacağınız ilk şey?💆🏻♀️ 💇🏻♀️💅🏻
Beyaz1 Az daha sabret kavuşursun canım🥰😂
Pembepanjur kek niye yenemiyor anlamadım
ftscebeci71 39.günden bildiriyorum kızlar. Tünelin ucu gazlı göbüşlere ve tıkanmış minnak burunlara çıkıyor 😍😂😂 Şuan ki Isteklerim rahatça wc ye gidebilmek istediğim zaman duş alabilmek bir kaç saat deliksiz uyku 🙄
ftscebeci71 amiiin Allah sabrını veriyo yeterki sabırlı olmaya istekli olun hayırlı doğumlar sizlere :)
ftscebeci71 benim de öyle planlarım var ama bu sefer süte geçip geçemediğini hesaplamak gerekecek😅 zıplamak ve yüz üstü uyumak gibi planlarım var şimdilik 😄
Deletedmom0041 Bütün hevesimiz kırıldı desemmm🤦🏻♀️🙄😔
Minikanne06 Tabi canım Sağol Allah razı olsun🤗🙏🏻
Busra_ka Ona da şükretmek lazım o halde 🥰😂
ftscebeci71 hamilelikte midye yemedinizmi ?
gezentianne Ben çok kilo almadım ki🤷♀️ 30. Haftamdayım ve 8 kilo tek aldım şimdi kendim dikkate besleniyorum ama Doğum sonrasından korkuyorum çünkü herkes emzirince iştahın çok açılıyor kendini tutamıyorsun diyor🤷♀️Sporada fitnesse yazılmıştım hamile kalmadan önce hamile kalınca korktum çünkü çok ağırdı aletler koşu bandı falan 🤷♀️ Plates hiç yapmadım o yüzden ebem yapma sakatlarsın kendini dedi
Eslina Yedim canım 🤗
@ftscebeci71 saatlerce sırt üstü yatmak saçımı boyatıp kaşımı yaptırmak 😂
ftscebeci71 midye yemek😂 emzirirken yeniyor mu bilmiyorum ama
Hiçbir şey yememek. Bebek benimle beslendiği için istemesem de süt içiyorum mesela. Doğumdan hemen sonra olmasa da sadece salata yediğim günlere dönmek istiyorum😍
Bir de kahve+sigara😎
zeynephkn07 😂😂 ay inşallah hepsini uygularsın😌
Turkolog Emzirirken yemedim gebeyken yedim😀