EAK hayır kızımın adı eslina bu ikinci hamileliğim
  • EAK bunu yanıtladı.
    Eslina benim de adım Eslin 🙈 İyi günlerde büyütün bebeklerinizi
      ftscebeci71 sırt üstü yatmak saç kestirip boyatmak giyim tarzımı değiştirmek istediğimi yiyip içmek eşime sıkı sıkı sarılmak (malum göbek bariyer gibi duruyor aramızda) 😀bebeği incitmemekiçin sarılmıyır garibim.
        Elosunannesi Aynen canım çok fena bi duygu ya kahroluyorum o öyle konuşunca valla doğunca nolck bakalım çok endişeliyim ki bizim doğum haftaya bugün 🤭 ve anaokula başladık henüz alışamadık üzerine kardeş haftaya gelince hiç gitmk istemick diye aklım çıkıyo o alışsn diye sürekli okuldym oralara doğurmazsm iyi 🤣
        ftscebeci71 sabah uyandığımda şöyle gere gere dilediğimce gerinmek :) ve yüzüstü uyumaya kaldığım yerden devam etmek :)
          Bir aylık bebeği olan bir taze anne olarak yazıyorum bu dediklerinizi bir süre daha yapamayacaksiniz😂 Yüz üstü yatmaya şiş memeler izin vermeyecek bir kere, o canımızın çektiği şeyleri de süt etkilenmesi diye bir süre daha yemekten bebeğiniz için vazgececeksiniz.Buz gibi su içmeyi özledim ben de ama içemiyorum gaz yapmasın diye mesela çok basit bir özlemden örnek.Fosur fosur uyumak mı???Evde bir bakıcı/süt anne varsa neden olmasın?😂🙂Ama annelik çok güzel ya her şeye değer❤️❤️
            ftscebeci71 kocaman bir steak burger 🍔 içi tüm zararlı soslarla doldurulmuş, ve koca bir kova midyeyi gömmek, sonra gecesine kokoreç yemek istiyorum Buz gibi kola. Allah’ım nasıl istiyorum bunları. Hamilelikte yapamadığım tek şey bunlar. Rahat deliksiz bir uyku dicem ama bu biraz komik olacak🙈 bu günleri arayacağımız için 🤦‍♀️
              Mervealya18 doktorun ilk uyardığı şeydi. Benim doktorum da rahat bir insandır öyle herşeyi kasmaz. Bu konuda uyardı ama yeme diye
              EAK aminn allah razı olsun canım
              Bunların hepsini hayal etmiştim çoğunu yapamadım yüz üstü yatacam dedim göğüsler ilk 4 ay terbiye olmadığı için yüz üstü yattığında hem akıyor hem yara olduğu için acıdan yatırmıyordu yapamadım kola içeceğim hamburger yiyeceğim dedim zararlı olan herşeyi yiyeceğim yasak kalkacak dedim kolayı içemedim bir yudumu bile bebeğe öyle gaz yapıyor ki bir daha tövbe diyorsun geceleri 😂 hamburger falan hak getire sütün azalıyor ve sütün olsun diye ve bebeğin senin sütünle beslendiği için yararlı şeyler yerken buldum kendimi haftada bir fastfood yiyebildim onda da sabaha kadar oğlanın gazı yüzünden uyuyamadım kuaför ah o kuaför saçımı kestirdim bebeğime tek bakıyorum baş edemedi eşim çocukla bakım yarı kaldı uyuyacağım dedim uyku mu o da ne dedirtti sağolsun hiç biri hayal ettiğim gibi olmadı kızlar şöyle yapacam böyle yapacam demeyin hele evi faşur fuşur temizleyeceğim diyenler evi maalesef pislik götürecek 😂 Happy Kidse herkes bu durumdan çekiyor yemek yapmaya bile zaman bulunmuyor hatta öyle ki yemek bile yiyemiyor insan ilk aylar bu hayalleri gerçekleştirmek için çok zor ama yardım edeniniz varsa durum başka tabi ben tek baktığım için herşey hala hayal bana 😂😂
              Yüzüstü ve sırtüstü uyumak, saç boyatmak ve kot pantolon giymek 😍
              ftscebeci71 söyle karnımın üstüne yatmak daha sonra dip köşe kovada su yapıp elle egile egile yer silmek saç boyatmak 😂😂😂