20182019 Ahahha aynen canım koştur koştur zayıflarsın zaten😌😂
Doğumdan sonra yapacağınız ilk şey?💆🏻♀️ 💇🏻♀️💅🏻
ftscebeci71 saçımı boyamakk kot pantalonlarımı taytlarımı giymek özgürce hareket etmekkk 🤗🤗
hllaltas25 Ay bende valla 😌😂
aysehatunklkgl Olur öyle şeyler Canım 😇😂😂
Elifcayyy Al benden de o kadar vallaaaa çok ihtiyacım var 😍😂😂
Glydn şekerim var . Kek ztaen sekerli , karbonhodratta seker donusuyor unlu
ftscebeci71 kızlar uyumak hariç hepsini yaptırabilirsiniz.😌
Hazaldalilar eğer ki şeker değerleriniz normal sınırlardaysa yoktur bence .
ftscebeci71 saçlarımı kestirmek ombre yaptırmak ağrım kramp olmadan sağa sola dönmek yüz üstü yatmak 😀 sıkıntı olmadığını bilerekten kola içmek 😀 midemin yanmasını göze alaraktan yemediğim börek baharatlı şeyleri yiycem
ftscebeci71 6 yaşındaki kızımı kucağıma almak onun yüzünden kucağına alamıyorsun beni diye çok üzülüyor önce o açığımızı telafi edip snra kesinlikle yüz üstü yatıp uyumak 😊
ftscebeci71 yüz üstü yatmak, mayonezli makarna 😂 saç boyatma 😬
ftscebeci71 bende oyleyimm yaaa bu mormal mi ben kafayi yedigimi dusunuyorum artik ya temizlikle bozdum resmen
Hcrshra aayy aynii biz ya benim de alti yasinda bi kizim var onu ayaklarima alip havaya kaldirirdim hep cok seviyodu o hareketi simdi hasret kaldi cocugum anne dogsun kardesim de bi an once beni yine oyle yap diyo
ftscebeci71 ben hayatta yemem derdim tiksinirdim midyeden resmen aşerdim bu hamilelğimde ve bende bir kaç kere yedim 😂
ftscebeci71 sırt üstü yatmak saç kestirip boyatmak giyim tarzımı değiştirmek istediğimi yiyip içmek eşime sıkı sıkı sarılmak (malum göbek bariyer gibi duruyor aramızda) 😀bebeği incitmemekiçin sarılmıyır garibim.
Elosunannesi Aynen canım çok fena bi duygu ya kahroluyorum o öyle konuşunca valla doğunca nolck bakalım çok endişeliyim ki bizim doğum haftaya bugün 🤭 ve anaokula başladık henüz alışamadık üzerine kardeş haftaya gelince hiç gitmk istemick diye aklım çıkıyo o alışsn diye sürekli okuldym oralara doğurmazsm iyi 🤣
MucizeAnnesi3545 Canım bu yüz uyumayı bende ilk yapacakların en başına almıştım ama bir türlü uyuyamıyorum 😂😂 sanki bebeğim hala karnımda gibi hissediyorum 🤦🏻♀️
ftscebeci71 sabah uyandığımda şöyle gere gere dilediğimce gerinmek :) ve yüzüstü uyumaya kaldığım yerden devam etmek :)