ftscebeci71 saçlarımı kestirmek ombre yaptırmak ağrım kramp olmadan sağa sola dönmek yüz üstü yatmak 😀 sıkıntı olmadığını bilerekten kola içmek 😀 midemin yanmasını göze alaraktan yemediğim börek baharatlı şeyleri yiycem
    ftscebeci71 6 yaşındaki kızımı kucağıma almak onun yüzünden kucağına alamıyorsun beni diye çok üzülüyor önce o açığımızı telafi edip snra kesinlikle yüz üstü yatıp uyumak 😊
      Hcrshra aayy aynii biz ya benim de alti yasinda bi kizim var onu ayaklarima alip havaya kaldirirdim hep cok seviyodu o hareketi simdi hasret kaldi cocugum anne dogsun kardesim de bi an once beni yine oyle yap diyo
        EAK hayır kızımın adı eslina bu ikinci hamileliğim
        • EAK bunu yanıtladı.
          Eslina benim de adım Eslin 🙈 İyi günlerde büyütün bebeklerinizi
            ftscebeci71 sırt üstü yatmak saç kestirip boyatmak giyim tarzımı değiştirmek istediğimi yiyip içmek eşime sıkı sıkı sarılmak (malum göbek bariyer gibi duruyor aramızda) 😀bebeği incitmemekiçin sarılmıyır garibim.
              Elosunannesi Aynen canım çok fena bi duygu ya kahroluyorum o öyle konuşunca valla doğunca nolck bakalım çok endişeliyim ki bizim doğum haftaya bugün 🤭 ve anaokula başladık henüz alışamadık üzerine kardeş haftaya gelince hiç gitmk istemick diye aklım çıkıyo o alışsn diye sürekli okuldym oralara doğurmazsm iyi 🤣
              ftscebeci71 sabah uyandığımda şöyle gere gere dilediğimce gerinmek :) ve yüzüstü uyumaya kaldığım yerden devam etmek :)