Şeker testine çağarmıştı gitmedim. Beni burda doktor olarak saymıyosun demek dedi. Kafana göre iş yaptn. Daha neler neler 😔
    Üzülmeyin, ama bazı doktorlar bu konuda çok net kesin tavırlı. Bi arkadaşımı doktor şeker yüklemesi yaptırmak istemediği için odasından kovmuştu 😀 prensip meselesi sanırım
    Eagle564 ama bence bu yükleme önemli benim ailemde şeker hastası yok ama bende cıktı diyet verdi düşmezse insülin dedi diyetle hallediyoruz yapmayın kızlar bu hem sizin için hemde bebk için önemli sende sıkma canını seni ve bebeği düşündüğü için demiştir lütfen üzülme
    Eagle564 ama bir yandanda haklı niye gitmyrsunz doktor kendi icin demiyor ki yapin sizin ve bebgin sagligi icin yapin diyor
    Aynen bencede zararı olmaz günlük zaten o kadar şeker tüketimi oluyor meyvelerden yediklerinden hatta daha fazlasi şu şeker testini inatla yaptırmayıp kötü yorumlayanlari anlamiyrm
      Eagle564 Doktorlara hak veriyorum. O doktorun takibindeyseniz yönlendirmelerine uymanız lazım, doktorunuz sizden sorumlu. Ha istemezseniz doktor değiştirirsiniz tabii, o ayrı. Ama hem doktoru dinlemeyeyim hem sıkıntı olursa doktora koşayım olmaz. Güvendiğiniz bir doktor seçip onunla işbirliği yapmalısınız.
        Eagle564 zorunlu değil diye biliyorum bu testi benim doktorum istersen yaparız demişti ben istemiyorum dedim sadece kanda açlık tokluk şekerine bakıldı. Şaşırdım açıkçası
          Deletedmom0045 üzgünüm ama herşey bu kadar kolay değil. Diyetle kontrol altına alınamayan hastalar var şekerin sürekli 200lerde seyir etmesi çok tehlikeli şekeriniz olsa böyle konuşmazdınız çünkü yediğiniz herşey şekerinizi yükseltebilir.
          Eagle564 Böyle bir doktorunuz olduğu içinde çok şanslısınız gerçekten bazı doktorlar sıradakiii modunda. Eğer sizi bunun için azarlıyorsa işini önemsediği anlamına gelir helal olsun cidden.
            Eagle564 açıkçası doktorunuz haklıymış sonuçta görüşü hoşunuza gitmiyorsa ona devam etmemelisiniz. Şeker yükleme konusunu sonuna kadar destekliyorum ama herkes aynı düşüncede değil tabiki. Yinede eğer doktorun görüşü hoşunuza gitmediyse degistirebilirsiniz
              Eagle564 bişey demeyip gitmediysen haklı kızmakta. Kimse hastasının kötülüğü için bişey yapmaz. Ama ben yaptırmayı dusunmuyorum istemiyorum diyip gitmediysen bişey diyemez tabiki.