Doktorunuz sizin en iyi takipçiniz.. ki şeker hastalığının hamilelikte ciddi riski var.. Araştırıp gitseydin bu sebeplerden dolayı yaptırmak istemiyorum diye anlayışla karşılayacağını ve mantıklı açıklamasını yapacağına inanıyorum. Çünkü artık o kadar at gözlüğü ile bakıyoruz ki bu şeker yüklemesi aşı vs.. doktorlarda maalesef sinirleniyorlar.. Çünkü haklılar bu uygulamaların sağlanması için ordalar. Yarın öbürgün allah korusun bebeğinde bir problem çıktığında gidip onun kapısını çalacaksınız siz bize neden bunu söylemediniz diye.. lütfen doktorlarınızın dediklerine uyun,eğer güvenmiyordanızda gitmeyin arkadaşlar doktora..
Doktordan azar işittim
Deletedmom0045 işte bende onu düşündm bana şekerin var dese nolcak zaten açlık toklum şekerm düşük çıktı sağlık ocağında bakılmıştı
Gizemliince yada şeker yüklemesinden müşteri kaçırdığı sonuçta hem hastane hem ilaç firması doğal olarakta kendisi para kazanacak 😏
Deletedmom0045 sizin gibi insanları gördükçe umudum artıyor ❤️
Eagle564 canım benim doktorum yaptırma taraftarı değildi bazıları kendini riske sokmak istemeyip herşeyi yapıyor
O glikoz 7 lira galiba. Günde bir hastanede 100 kişi satın alsa 700 lira yapıyor. Ayda 15.400 lira (hafta sonlarını çıkarttık). Her şehirde kaç sağlık ocağı kaç hastane var. Ülke bazına vuralım of off. Maşallah baklava işine değil de bu işe girsek köşeyi döneriz. İnsanların sağlıklarının da canı cehenneme ne de olsa bize dokunmayan yılan bin yaşar. En adi en pis glikozu verelim biz kazanalım nasılsa doktorlar öneriyor kimse sorgulamıyor. 😄
BuluttSecil ben yaptırmadım iki bebeğimdede. Hemde doktorum kesinlikle istemediğini belirtti. Bi kaç arkadaşımda aynı doktora gitti onlarada kesinlikle yaptırmayın demiş. Her doktor bir değil. Benim gittiğim doktor Amerika’da okumuş ve orda görev yapıp ülkesine gelmiş bi doktor. Bilgisine ve tecrübesine gerçekten güveniyorum. Ve şeker hastası bi çocuğum olmadı
Deletedmom0071 ikisi aynı şey değil tabiki. Şeker oranının anlaşılması açısından söyledim ☺️
Feyzaselh tamamen sizin tercihiniz saygı duyuyorum. Bebeklerinizin sağlıklı olmasına çok sevindim. Sevgiler ☺️
Deletedmom0071 helal olsun 👏
BuluttSecil oran aynıysa sorun ne? Ben söyleyeyim baklava glikoz şurubunun kazandırdığını kazandırmıyor firmaya ☺️
Bahar_trky yani bende normalde tamam sen bilirsn demesni beklerdm ama o kdr azarlaması şaşırttı
Cunku kendileri senelerce tip okuyolar envai cesit sinavdan geciyolar ve bizim gibiler televizyonlardan duyduguna gore doktorun istedigi testi yaptirmayinca sinirleniyolar.. cok da haklilar. Sonra bisiy olsa hem doktor ugrasiyo hem anne hem bebek canindan oluyo
Sumeyye_g baklava yiyip gidince kabul etmiyor ama doktor. Hani aynıydı diyince de kızıyor. Ne de olsa firmaya para kazandıramadı. Cebine pirim giremedi. Biz şeker testine karşı değiliz o en adi en pis glikozun bize içerilmesine karşıyız. Doktor oranı söylesin gidip bakalava yiyelim öyle ölçsün en azından damak tadımıza daha uygun 😄
Deletedmom2224 doktorun benim görüşüme de saygı duyması gerek bence. Ben onun hastasıyım öğrencisi değilim ona üzüldm sadece yoksa şimdiye kdr bi sorun yaşamadık
- Düzenlendi
ZehraAlbayrak bana 3 baklavaya eşit dedi 3 baklava yedim gittim bağırıp çağırdı. Glikoz şurubu satılmadı diye galiba ahahahah. Bunun tıp diplomasıyla alakası yok bir işletme diploması da rahatlıkla kâr oranını hesaplar 😄