Eagle564 dogumda da kötü tecrübe yasayan cok insan var o zmn doguramaman lazım.. Doktorunuza cok hak verdim
    Eagle564 Hiçkimsenin hiçkimseden -gerek mesleğiyle- üstünlüğü olmadığından azarlamaya hakkı yok. Tabii şöyle bir durum da var o doktor sizin için bir randevu yapmışsa sizin için başkasına farklı bir zamana başka bir güne randevu vermişse sizin hiçbirşey bildirmeden gitmemeniz de tabii karşı tarafa olan bir saygısızlık olur. Bizim burda (Hollanda’da) randevunuza gitmediğiniz veya geç kaldığınız takdirde hiçbirsey söylemeyip €50 ‘dan başlayan ceza keserler. Şeker testine gelince de, 50 ml glikoz size ve bebeğinize zarar vermez ve içtiğiniz glikoz 4 dilim baklavanın verdiği etkiyle aynı değildir. Sizde veya bebeğinizde -ailenizde olmasa bile- şeker hastalığı olmasını bebek ölümlerine yol açan sonuçları görmek istemeyiz. Etrafından duyduğunuz kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyiniz.
      Kucukannee açıkçası ben sekreteri arayıp gelemicemi bildirdim. Kimsenin hakkına girmedm. Ve bu benim doğal hakkım gibi düşünüyorum yaptırırm yaptırmam saygı duyulması gerekir. Ha beni uyarır keşke yapsaydık güzel güzel anlatır ok ama bağarmak azarlamak kusura bakmasın kimse hoş değil orası özel hastane ven devlete gitmiyorum ki. Azar işitmek içinde para vermiyorm. Bana şirinlik yapsn demiyorum ama ilgisiz bir doktor ayrıca da zaten doktorumu değiştirdm kesnlkle gitmeyi düşünmüyorum bir hamile olarak üzüldüm açıkçası
        Hllswm ne kdr alakasınız bir cevap. Doğurmakla bunun me alakası var ha doktor bana bağarmaya hakkı var bu mu yani saçma sapan konuşuyorsunuz
          Eagle564 Tabii ki azarlamak yerine tüm risklerin sizin sorumluluğunuz altında olduğunu, olası bir şeker hastalığında size ve bebeğinize gelebilecek zararları güzel bir dille anlatması gerekirdi. Doktorunuzun takındığı tavır doğru değil.
            Kucukannee biraz araştırdm da zaten bu doktorun bu tavrından herkes değiştirmiş bende değiştirmek zorunda kaldm çok direndm bu ilk azarlaması değil ama mecbur artk eşim müdahale etmek zorunda kaldı
            Gizemliince siz şeker hastası olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz sağlıklı bi kadın durduk yere o kadar şekeri vücuda yüklemesi normal değil ki gebelik şekeri dediğimiz şey adı üstünde gebelik döneminde meydana gelir test yaptırıp da normal çıkan cok az.doğumdan sonra düzelcek bi konu için yaptırmaya değer mi bnce hayır.bn de yaptırsam bnde de çıkacak belki.konu sahibi de kötü tecrübe yaşayan birilerini görmüş bnde gördüm duydum ve gereksiz buluyorum herkesin fikrine saygı duyulması lazım doktorun azarlaması hiç hoş değil
              Dilara25 siz belkilerle ilerleyin bu konu yukarıda detaylıca konuşuldu ve şeker karşıtları çekti gitti. Hala aynı davayı gütmeyin. O akılla giderseniz gebelikte yükselen düşen hiç
              Bir şeyi zaten gebelik bitince geçecek kafasıyla takmayın doktora da gitmeyin. Bunların karnınızdaki bebeğe hiç
              Bir zararı yok gibi avutun devam edin.
              O şekeri içen herkes şeker hastası çıkıyor gebelikte doktorlar da o yüzden yapıyor tebrikler mantığınız süper
              Eagle564 allah bilir o doktor günde kaç
              Tane ben şeker yükletmem bebeme zararlı diyen kendinden daha doktor olan insanla karşılaşıyor. Biraz öyle düşününce niye sinirlendiğini de anlarsınız. Sabır taşı olsa çatlar biz şurda çatladık. Ayrıca çok bilinçli biriyseniz doktorunuzu başlamadan önce araştırsaydınız. Şimdi araştırdım da herkes aynı şeyi demiş diyorsunuz. Zavallı adama kaç kişi
              Şekerde bilgelik yapıyorsa adı çıkmış
              İşte .
                Guguk onun işi o beni ilgilendirmez bende çok sorunlu işlerde çalıştm hep müşteri haklıdır dediler bize tabi efendm haklısınz efendm yaptk. Çalışmak böle bişi. Psikopatsa benim sorunum değil.
                  Deletedmom0065 ya saçmalamayın. Biri karbonhidrat+seker. Öbürü sadece şeker. Şeker ölçümü için ekmek yeyin oldu olacak.
                  Dilara25 gebelik şekeri sandığınız gibi her yüklenende çıkmıyor. Ve gebelik şekeri dediğiniz gibi gebelik döneminden sonra genelede geçiyor ve anneye zararı bazı durumlarda çok fazla değil. Ama bebeğe verdiği zarar çok büyük. Ölü doğumlara kadar giden zararı var. Yani bebek riske edilebilir bir şeyse evet aman nasılsa ben doğurunca yada plesanta olmayınca düzelir diye yapılmayabilir. Ama burada yazan bir çok anne kendi konforundan ziyade bebeklerine zarar gelmesin diye testi yaptırıp diyet yapıyor yada duruma göre ilaç kullanıyor!!!
                    Deletedmom0065 yediğin baklavaya katılan şuruptan haberin yok 😃 annen evde yapıyorsa o da beyaz şeker kullanıyor onun da içtiğinden pek farkı yok. Şöyle düşünün doktorun işi yok git baklava ye gel mi diyecek. Belki olsun bari onu da siz seçin hangi tür baklava olsun malum çeşit çok😂 bi de yurt dışındakiler ne yesin baklava yok burda onlara ne önerelim. Her bölgede şeker testi farklı şeylerle yapılsın sonra doktorun işi yok onu hesaplasın otursun
                    Eagle564 çocuğuna şeker yükletmeyen anne de ona göre psikopat işte. Doktorun yapacaklarını seçecekseniz kendi doktorunuz olun. Ya da önce araştırın sonra
                    Gidin.
                      • [silindi]

Dilara25 doğumdan sonra geçebilir yada kalabilir gebelik boyunca siz kendinizi sağlıklı hissedebilirsiniz bebeğinizi de hissedebiliyor musunuz sağlıklı mı değil mi anlayabiliyor musunuz? Hayır . Anne karnında bebek nasıl tehlikesi var mı suyu nasıl gelişimi nasıl bunların cevabını size şeker testini öneren doktor verir bir bildikleri var değil mi size ‘durduk yere’ yapmıyorlar varsa önlemini almak için ona göre hareket etmek için yaptırıyorlar. Doktorların size bize bir kastı yok lütfen bunu anlayın artık 🙏🏻
                        [silindi] yok bacım doktorlar insanlar çok tatsız mutsuz az şeker yükleyelim de yeni nesil gümbür gümbür gelsin diyo asıl amaç o biz bilmiyoruz 😂
                          Guguk 😂😂😂 yaa Aksam aksam cok güldürdün cnm beni 😂😂
                            Hllswm 😂bacım bi post var orda senin profil adın cnm yazman bi görseler yandın 😂 bak oraya git daha da gülersin Türkçemizi doğru kullanalım falan adı
                              Eagle564 Gerçekten bu kadar abartıldığına şaşıyorum ya. Basit bi içeçek içip kan alınıyor yok bayılıyolarmış yok kendilerine gelemiyolarmış. Bunların hepsi abartı lütfen inanmayın bunlara.