Doktordan azar işittim
Eagle564 Gerçekten bu kadar abartıldığına şaşıyorum ya. Basit bi içeçek içip kan alınıyor yok bayılıyolarmış yok kendilerine gelemiyolarmış. Bunların hepsi abartı lütfen inanmayın bunlara.
Dilara25 Ben evlenmeden önce şekeri sınorda olan biriydim. İlk hamileliğimde çok korkuyordum yükleme yaptırdım ve şeker çıkmadı normaldi. İlk doğumumdan kalan kilolar sebebiyle 2. Hamileliğimde 80 kg ile (şu an ki kilom) 2 gün önce yeniden yükleme yaptırdım ve yine normal çıktı. Bunun kilo, yaş, önceden yaşanılan şeker hastalığı ile çok ilgili olduğunu sanmıyorum. Vücudun tolerasyonuyla alakalı. Bence de insanlar saygı duymalı fikirlere ama yaptırmayanlar yaptıranları bebeklerine zarar vermekle suçlamazlarsa. Ülkede onca doktor yaptırın derken vücuda o kadar şeker yüklemek haa!!! Kahrol kötü anne Demeyin. Hiç kola içmiyorsunuz, tatlı yemiyorsunuz, kaşık kaşık nutella yemiyorsunuz sanırım. Yüklemede kullanılan ürünü bisküvilerde, çikolatalarla almıyorsunuz sanki🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Şaşırıyorum.
- Düzenlendi
Nazlisezgin öyle deme kusan bile var 😂
Demirleblebi Katılıyorum size cahillik diyorum gerçekten başka bişey diyemiyorum 👍
Guguk Ya hadi belki açlıktan mide bulantısı olursda okadar öldüm bittim bişey yok ya burdakileri ağzım açık okuyorum 😂
Nazlisezgin ibretlik bu post 😂
Deletedmom0065 hahaha dimi yaa büyük haksızlık🤣🤣🤣
Guguk kesinlikle 😂
Guguk 7lira mı 🙄 o içirdikleri şurubun fiyatının 7 lira mı olduğunu düşünüyorsun. Canım ben üniversite de okurken yaz tatillerinde bir eczanede çalışıyordum neler dönüyor doktor-eczacı- hastahane-mümessil keşke biraz fikrin olsaydı 😅neyse benim için hiç fark etmez kim nasıl istiyorsa o şekilde bir yol izlesin ama şunu bil 7 lira diye bir şey yok
- Düzenlendi
I@Hilallsen#5817278 hiç doktora gitme eczaneye uğrama mümessil tü kaka pis benim için de hiç fark etmez. Sizin gibi insanlara dümen döndürenler denk geliyor demek ki bi dürüst kendiniz mübarek.
Bu yaptığın tüm doktorlara mümessillere eczacılara hakaret hepsini genelliyorsun. Sen gibi bir arkadaş vardı deletedmom oldu darısı da sana 😂
Arkadaşlar yok mu bu arkadaşımızı da zan altında bıraktığı doktorlar adına şikayet edecek. Buna da bi el atalım.
1 kg glükoz satılıyor hepsi burada da indirimde sen onu al sana daha uyguna gelir 14₺
Bak iyice yukarılarda senin silinmiş olan aynı sen kafadan kankan 7 şerden doktorun karını hesaplıyordu demek ki size tutturabildiğine kitliyolr ona da üzüldüm 😂
Ek olarak ailem doktor senin gibi çekemeyenler her doktorun para yediğini düşünür işine gelmiyorsa alma doktorun yazdığı ilacı söyleyince muadilini veriyorlar sen seç
Ya da açık yani gitmeyin hastaneler açılsın biraz boşalsın
Bu yaptığın tüm doktorlara mümessillere eczacılara hakaret hepsini genelliyorsun. Sen gibi bir arkadaş vardı deletedmom oldu darısı da sana 😂
Arkadaşlar yok mu bu arkadaşımızı da zan altında bıraktığı doktorlar adına şikayet edecek. Buna da bi el atalım.
1 kg glükoz satılıyor hepsi burada da indirimde sen onu al sana daha uyguna gelir 14₺
Bak iyice yukarılarda senin silinmiş olan aynı sen kafadan kankan 7 şerden doktorun karını hesaplıyordu demek ki size tutturabildiğine kitliyolr ona da üzüldüm 😂
Ek olarak ailem doktor senin gibi çekemeyenler her doktorun para yediğini düşünür işine gelmiyorsa alma doktorun yazdığı ilacı söyleyince muadilini veriyorlar sen seç
Ya da açık yani gitmeyin hastaneler açılsın biraz boşalsın
- Düzenlendi
Hilallsen sigortanızın karşıladığı hiç bir şeyi sorgulamazsınız çünkü devlete üç kuruş yatırdınız karşılığını Söke söke beklersiniz. Üstüne doktor ilaç yazmadı diye beğenmezsiniz. Ama sıra şekere gelince 7 değil 70₺ olsun doktor eczane şu bu hepsi tüm Türkiye’dekiler dolandırıcı senin üni zamanında çalıştığın eczaneden yola çıkarsak. Hey yavrum hey tek bilen sensin hepsi sanki kaçakçı alan razı satan razı. Rahatsızsan ne o doktora git ne ilacı kullan. Dolandırıcı gördüklerini de aç şikayet et faydan dokunsun