Eagle564 zorunlu değil diye biliyorum bu testi benim doktorum istersen yaparız demişti ben istemiyorum dedim sadece kanda açlık tokluk şekerine bakıldı. Şaşırdım açıkçası
Doktordan azar işittim
Deletedmom0045 üzgünüm ama herşey bu kadar kolay değil. Diyetle kontrol altına alınamayan hastalar var şekerin sürekli 200lerde seyir etmesi çok tehlikeli şekeriniz olsa böyle konuşmazdınız çünkü yediğiniz herşey şekerinizi yükseltebilir.
Eagle564 Böyle bir doktorunuz olduğu içinde çok şanslısınız gerçekten bazı doktorlar sıradakiii modunda. Eğer sizi bunun için azarlıyorsa işini önemsediği anlamına gelir helal olsun cidden.
Eagle564 açıkçası doktorunuz haklıymış sonuçta görüşü hoşunuza gitmiyorsa ona devam etmemelisiniz. Şeker yükleme konusunu sonuna kadar destekliyorum ama herkes aynı düşüncede değil tabiki. Yinede eğer doktorun görüşü hoşunuza gitmediyse degistirebilirsiniz
- Düzenlendi
BuluttSecil ya bende bunu anlamiyorum. Madem öyle neden 3 dilim baklava yiyip vermiyoruz kanı??? Neden içiyoruz o şurubu?
Deletedmom0065 bir standart olmalı senin yediğin ev baklavası benim kide Antep baklavası olursa ölçümler kararsız cikar
Eagle564 Kendileride risk almak istemiyor haklı olarak. ÇÜNKÜ ŞEKER TESTİ YAPTIRMAMAK BÜYÜK RİSK.
Şikayet edin. Doktorlar ana değil baba değil. Şeker yüklemesi yapmak zorunlu değil bana göre zararlı bile ve saygı duyması gerekir. İnsan gibi anlatsa belki yaptırmak isteyebilirdiniz ama azarlamak hayır kabul edilemez. Ben öyle çok doktor şikayet ettim. Vitamin aşı vs her şeyi reddettiğim için.
Deletedmom0045 Allahım çok şükür tıp endüstrisinin farkında olan bir anne daha. Yürü be 😄
BuluttSecil baklava yiyip gidince kabul etmiyolar ama 😄
Prensesgeliyor çevremde kötü tecrübeler yaşandı korktm
azizeguneyy erkek 😌
Eagle564 bence bir daha o doktora gitme değiştir doktoru,ne demek azarlayacak hamile bir Kadını daha neler, hatta senin yerinde olsam şikayet ederim. İster yariptırırım ister yaptırmam benim kararım ve asla kim olursa olsun beni ilgilendiren bir şeyde benim kendi verdiğim karardan ötürü beni azarlayamaz.
Doktorunuz sizin en iyi takipçiniz.. ki şeker hastalığının hamilelikte ciddi riski var.. Araştırıp gitseydin bu sebeplerden dolayı yaptırmak istemiyorum diye anlayışla karşılayacağını ve mantıklı açıklamasını yapacağına inanıyorum. Çünkü artık o kadar at gözlüğü ile bakıyoruz ki bu şeker yüklemesi aşı vs.. doktorlarda maalesef sinirleniyorlar.. Çünkü haklılar bu uygulamaların sağlanması için ordalar. Yarın öbürgün allah korusun bebeğinde bir problem çıktığında gidip onun kapısını çalacaksınız siz bize neden bunu söylemediniz diye.. lütfen doktorlarınızın dediklerine uyun,eğer güvenmiyordanızda gitmeyin arkadaşlar doktora..
Deletedmom0045 işte bende onu düşündm bana şekerin var dese nolcak zaten açlık toklum şekerm düşük çıktı sağlık ocağında bakılmıştı