Sedda5441 meryem ama otunu unutmuşum yazmayı🙈 suni sancım takıldıktan sonra onuda koyduk suyun içine ben işe yaradığını düşünüyorum.Kendinize ve bebeğinize inanın💗 Allah yardımcınız olsun inşallahh sağlıkla kavusursunuz yavrunuza 🥰

BusraBB hayırlı uğurlu olsun ❣başarmışsın Allahın izniyle, ılık tereyağını anlamadım herşeyi artık öğrendik de cnm ❣

butterfly4 ayrıca daha senin en az 1 haftan var dendiği için İstanbula gidip doğurup gelmiş insanım🙈😁

Nur___ çok teşekkür ederim 💕

ben evde küvete girince kayınvalidem tereyagını eritmiş ocakta ılıtmış, çay bardağının yarısı kadardı getirdi küvetteyken içtim onu.. Görümcem doğuma giderken onada aynısını yapmış ve doğumu çok kolay olmuş.

Birde ‘Her Anneye Lazım’ diye bir kitap var. Orada doğuma giderken yapılacak reçeteler kısmında da okumuştum bu tereyağı olayını..

Ama tam olarak ne işe yaradı bilmiyorum.☺️

BusraBB dikişlerinizde ağrılarınız oluyor muydu plduysa nasıl tedavi ettiniz kaç günde dikil ağrınız geçti

Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah 🧿♥️🌸 ben her doğum hikayesi okuduğumda ağlıyorum ya ama korkudan değil mucize resmen ♥️ Eritilmiş ılık tereyağını neden içtiniz peki?

BusraBB çatı muayenesi yapmadı doktorum bunun hakkında ne yazılmıştır diye bakmak için girdim daha hiçbir şey aramadan karşıma yazınız çıktı ağlayarak okudum harika cok teşekkür ederim umarım Rabbim bizede nasip eder😍

ulkukrts ağrım olmadı. Sadece istemsizce bacaklarımı hafif ayırarak yürüdüm ilk iki gün. Zamanla iyileşmeye başlayınca hafif yanma ve kaşıntılar oluyor.. Ebem zonklama olmadığı sürece korkma demişti.
            İkinci günü ayağımı altıma toplayabiliyordum.Üçüncü günü doktora gittik hiç doğum yapmış gibi değildim çok rahattım.

iyileşme sürecinde sadece her tuvalete girdiğimde batikon ve gazlı bezle dikişli bölgeye pansuman yaptım o kadar ☺️

Ebiyim

Ebiyim aminn inşallah çok teşekkür ederim 💕 kesinlikle çok büyük bir mucize, yaşayınca çok daha iyi anladım ki en büyük şükür sebebi 🥰

tereyağının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum😁 doğumu kolaylaştırıyormuş ama mantıgını bende çözemedim. Getirdiler bende içtim ☺️

Oglum_ege iyiki yapmamış. Doğum başladığında o kemikler öyle bir açılıyor ki , kendinize boşuna çatı muayenesinde strese sokacaktınız. Ben doktoruma ısrarla doğum başladığında zaten ebe bakıcak şimdi yapmayalım dememe rağmen bakmıştı. Boşuna morel bozup strese girmişim☺️ Bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah 💕

Rzlgln534 Çok uzun yola çıkmadım. Maksimum 3 saatlik mesafeye gittim. Ama 38. haftamda hep bir yerlere gittik arabayla, birde ben arabada hep bağdaş kurarak oturdum. Kemiklerim açılsın diye ☺️

BusraBB bide ben çok Korkuyorum sizin hikayeniz biraz rahatlattı inşallah benimde kolay olur ♥️🧿

@BusraBB yapıyım canım, yürüyüş yapınca çok yoruluyorum ayaklarım çok ağrıyo fazla da yapmıyorum açıkçası😐 inşallah canım inşallah çok güzel olur benim doğumum da ❤️