BusraBB bide ben çok Korkuyorum sizin hikayeniz biraz rahatlattı inşallah benimde kolay olur ♥️🧿

@BusraBB yapıyım canım, yürüyüş yapınca çok yoruluyorum ayaklarım çok ağrıyo fazla da yapmıyorum açıkçası😐 inşallah canım inşallah çok güzel olur benim doğumum da ❤️

Dennise görümcem amerikada doğum yaptı ve doktoru 42. Haftaya kadar bekledi sancının gelmesini, çatı muayeneside yapmadı. Çok gerekli birşey değil bence bebeğiniz sağlıklıysa, sizde normal doğum istiyorsanız zamana bırakmak en güzeli☺️

Dennise korkmayın her şey çok güzel olacak, bittiğinde ne kadar büyütmüşüm gözümde diyeceksiniz. Yeter ki her sancıda bebeğinize biraz daha yaklaştığınızı aklınızdan çıkartmayın 💕

butterfly4 benimde öyleydi. Evden çıkacak halim bile olmuyordu. Yinede eşime hadi biraz yürüyüşe çıkalım diyordum. Elinden geldiğince her fırsatını değerlendir açılmanda daha hızlı olur doğumunuda tetiklersin 💕

butterfly4 birden oluyor bitiyor her şey.. hayatınız değişiyor ha bugün ha yarın doğacak derken😍😍

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin cnm cok guzel yazmissin gozlerim doldu elim karnimda kasildim valla 😂😂 peki doktor dikis atarken kesi atarken canin acidi mi ve dogumfan sonra dikiste keside agri oldumu

BusraBB yaa super anlatmisdin sanki bende ordaymis gibi hiss etdim duygulandim gozlerim doldu sag salim cocugunu buyutesin in sa Allah

masaallah canim ne guzel bir dogum olmus allah evladinizi size bagislasin . cok stedigim birsey benimde normal dogum daha 10 haftaligim insaallah zamani gelince banada hayirli saglikli birsekilde nasip olur bana dua edermisin boyle hayrli saglkli kolay olsun ♥ :)

EcemErgen çok teşekkür ederim. Kasılmayalım sakin olalım 🥰💕
              O an odaklandıgın şey ne kesi oluyor nede acısı😁 ben iğne yaptığını değil ama kesi attıgını hissettim. Hatta doktor plesantayı çıkarttığında ben kesiyi hissettim dedim. Dikişten önce tekrar iğne yaptı☺️Ama acısı olmadı hiç..Dikiş atılırken zaten bebeğim kucagımdaydı ilgim orada değildi ☺️

Sadece ilk tuvalete gittiğinizde idrarınız biraz yakıyor o kadar. Sonrasında iyileşme sürecinde arada yanmalar, kaşıntılar oluyor oda idare edilmeyecek bir şey değil ..

Nigar_91 çook teşekkür ederimm güzel dilekleriniz için 💗 sizde sağlıkla kucagınıza alın bebeğinizi inşallah🥰

BusraBB ne güzel anlatmışsın adeta ben doğurmuşum gibi hissettim☺ Allah saglıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin💕

BusraBB Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin 💞 öyle güzel bir hikaye olmuş ki dilerim ömrü de böyle güzel ve kolaylıklarla geçer💞

Mucizem260619 baştan kafanıza normal doğumu koyduysanız allahın izniyle olur 💕 inşallah bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız 🥰