BusraBB sanki daha çok heyecan ve korku bastı 😑😑
Çatı Darlığıyla Normal Doğum 👼🏻💙
@BusraBB yapıyım canım, yürüyüş yapınca çok yoruluyorum ayaklarım çok ağrıyo fazla da yapmıyorum açıkçası😐 inşallah canım inşallah çok güzel olur benim doğumum da ❤️
BusraBB ben de Karsta yaşıyorum doğum için Gebzeye geldim 😊 37+4 teyim. İnşallah sizin gibi kolay doğum olur
@BusraBB her an hazır olmak lazım demekki 😊 herşey bir anda oluyor anladığım kadarıyla🥺
butterfly4 benimde öyleydi. Evden çıkacak halim bile olmuyordu. Yinede eşime hadi biraz yürüyüşe çıkalım diyordum. Elinden geldiğince her fırsatını değerlendir açılmanda daha hızlı olur doğumunuda tetiklersin 💕
Nurcannnblnt inşallahh allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucagınıza alın bebeğinizi 💗
butterfly4 birden oluyor bitiyor her şey.. hayatınız değişiyor ha bugün ha yarın doğacak derken😍😍
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin cnm cok guzel yazmissin gozlerim doldu elim karnimda kasildim valla 😂😂 peki doktor dikis atarken kesi atarken canin acidi mi ve dogumfan sonra dikiste keside agri oldumu
masaallah canim ne guzel bir dogum olmus allah evladinizi size bagislasin . cok stedigim birsey benimde normal dogum daha 10 haftaligim insaallah zamani gelince banada hayirli saglikli birsekilde nasip olur bana dua edermisin boyle hayrli saglkli kolay olsun ♥ :)
EcemErgen çok teşekkür ederim. Kasılmayalım sakin olalım 🥰💕
O an odaklandıgın şey ne kesi oluyor nede acısı😁 ben iğne yaptığını değil ama kesi attıgını hissettim. Hatta doktor plesantayı çıkarttığında ben kesiyi hissettim dedim. Dikişten önce tekrar iğne yaptı☺️Ama acısı olmadı hiç..Dikiş atılırken zaten bebeğim kucagımdaydı ilgim orada değildi ☺️
Sadece ilk tuvalete gittiğinizde idrarınız biraz yakıyor o kadar. Sonrasında iyileşme sürecinde arada yanmalar, kaşıntılar oluyor oda idare edilmeyecek bir şey değil ..
Mucizem260619 baştan kafanıza normal doğumu koyduysanız allahın izniyle olur 💕 inşallah bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız 🥰