ulkukrts ağrım olmadı. Sadece istemsizce bacaklarımı hafif ayırarak yürüdüm ilk iki gün. Zamanla iyileşmeye başlayınca hafif yanma ve kaşıntılar oluyor.. Ebem zonklama olmadığı sürece korkma demişti.
İkinci günü ayağımı altıma toplayabiliyordum.Üçüncü günü doktora gittik hiç doğum yapmış gibi değildim çok rahattım.

iyileşme sürecinde sadece her tuvalete girdiğimde batikon ve gazlı bezle dikişli bölgeye pansuman yaptım o kadar ☺️

Ebiyim

Ebiyim aminn inşallah çok teşekkür ederim 💕 kesinlikle çok büyük bir mucize, yaşayınca çok daha iyi anladım ki en büyük şükür sebebi 🥰

tereyağının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum😁 doğumu kolaylaştırıyormuş ama mantıgını bende çözemedim. Getirdiler bende içtim ☺️

Oglum_ege iyiki yapmamış. Doğum başladığında o kemikler öyle bir açılıyor ki , kendinize boşuna çatı muayenesinde strese sokacaktınız. Ben doktoruma ısrarla doğum başladığında zaten ebe bakıcak şimdi yapmayalım dememe rağmen bakmıştı. Boşuna morel bozup strese girmişim☺️ Bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah 💕

Rzlgln534 Çok uzun yola çıkmadım. Maksimum 3 saatlik mesafeye gittim. Ama 38. haftamda hep bir yerlere gittik arabayla, birde ben arabada hep bağdaş kurarak oturdum. Kemiklerim açılsın diye ☺️

BusraBB bide ben çok Korkuyorum sizin hikayeniz biraz rahatlattı inşallah benimde kolay olur ♥️🧿

@BusraBB yapıyım canım, yürüyüş yapınca çok yoruluyorum ayaklarım çok ağrıyo fazla da yapmıyorum açıkçası😐 inşallah canım inşallah çok güzel olur benim doğumum da ❤️

Dennise görümcem amerikada doğum yaptı ve doktoru 42. Haftaya kadar bekledi sancının gelmesini, çatı muayeneside yapmadı. Çok gerekli birşey değil bence bebeğiniz sağlıklıysa, sizde normal doğum istiyorsanız zamana bırakmak en güzeli☺️

Dennise korkmayın her şey çok güzel olacak, bittiğinde ne kadar büyütmüşüm gözümde diyeceksiniz. Yeter ki her sancıda bebeğinize biraz daha yaklaştığınızı aklınızdan çıkartmayın 💕

butterfly4 benimde öyleydi. Evden çıkacak halim bile olmuyordu. Yinede eşime hadi biraz yürüyüşe çıkalım diyordum. Elinden geldiğince her fırsatını değerlendir açılmanda daha hızlı olur doğumunuda tetiklersin 💕

butterfly4 birden oluyor bitiyor her şey.. hayatınız değişiyor ha bugün ha yarın doğacak derken😍😍

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin cnm cok guzel yazmissin gozlerim doldu elim karnimda kasildim valla 😂😂 peki doktor dikis atarken kesi atarken canin acidi mi ve dogumfan sonra dikiste keside agri oldumu

BusraBB yaa super anlatmisdin sanki bende ordaymis gibi hiss etdim duygulandim gozlerim doldu sag salim cocugunu buyutesin in sa Allah

masaallah canim ne guzel bir dogum olmus allah evladinizi size bagislasin . cok stedigim birsey benimde normal dogum daha 10 haftaligim insaallah zamani gelince banada hayirli saglikli birsekilde nasip olur bana dua edermisin boyle hayrli saglkli kolay olsun ♥ :)