Çatı Darlığıyla Normal Doğum 👼🏻💙
ulkukrts ağrım olmadı. Sadece istemsizce bacaklarımı hafif ayırarak yürüdüm ilk iki gün. Zamanla iyileşmeye başlayınca hafif yanma ve kaşıntılar oluyor.. Ebem zonklama olmadığı sürece korkma demişti.
İkinci günü ayağımı altıma toplayabiliyordum.Üçüncü günü doktora gittik hiç doğum yapmış gibi değildim çok rahattım.
iyileşme sürecinde sadece her tuvalete girdiğimde batikon ve gazlı bezle dikişli bölgeye pansuman yaptım o kadar ☺️
Oglum_ege iyiki yapmamış. Doğum başladığında o kemikler öyle bir açılıyor ki , kendinize boşuna çatı muayenesinde strese sokacaktınız. Ben doktoruma ısrarla doğum başladığında zaten ebe bakıcak şimdi yapmayalım dememe rağmen bakmıştı. Boşuna morel bozup strese girmişim☺️ Bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah 💕
BusraBB sanki daha çok heyecan ve korku bastı 😑😑
@BusraBB yapıyım canım, yürüyüş yapınca çok yoruluyorum ayaklarım çok ağrıyo fazla da yapmıyorum açıkçası😐 inşallah canım inşallah çok güzel olur benim doğumum da ❤️
BusraBB ben de Karsta yaşıyorum doğum için Gebzeye geldim 😊 37+4 teyim. İnşallah sizin gibi kolay doğum olur
@BusraBB her an hazır olmak lazım demekki 😊 herşey bir anda oluyor anladığım kadarıyla🥺
butterfly4 benimde öyleydi. Evden çıkacak halim bile olmuyordu. Yinede eşime hadi biraz yürüyüşe çıkalım diyordum. Elinden geldiğince her fırsatını değerlendir açılmanda daha hızlı olur doğumunuda tetiklersin 💕
Nurcannnblnt inşallahh allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucagınıza alın bebeğinizi 💗
butterfly4 birden oluyor bitiyor her şey.. hayatınız değişiyor ha bugün ha yarın doğacak derken😍😍
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin cnm cok guzel yazmissin gozlerim doldu elim karnimda kasildim valla 😂😂 peki doktor dikis atarken kesi atarken canin acidi mi ve dogumfan sonra dikiste keside agri oldumu
masaallah canim ne guzel bir dogum olmus allah evladinizi size bagislasin . cok stedigim birsey benimde normal dogum daha 10 haftaligim insaallah zamani gelince banada hayirli saglikli birsekilde nasip olur bana dua edermisin boyle hayrli saglkli kolay olsun ♥ :)