Denizincani ben doğum hikayesi okuyunca midem bulanıyordu korkudan 😂 gerisini siz düşünün.. Hiç korktugun gibi olmayacak, o kadar heyecanlı oluyorsun ki sancıların başlayınca evet sonunda kavusacagız diyorsun. Sancıların arttıgında az kaldı birazdan bitecek diye düşünüyorsun. Çokça dua edin allah kolaylığını veriyor.. Zaten doğum başlayınca bir cesaret geliyor içinize 😍😍 Rahat olun daha çok zamanınız var , vakti gelince sizde artık doğumum başlasın diye sabırsızlanacaksınız.Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin .. ☺️

BusraBB haklisin canım bi foto cekeyim en azından doktor bi görsün😊😊 ..

@BusraBB ne güzel cesaret vermişsiniz❤️ Benim de son 8 günüm kaldı, normal doğum bekliyoruz çok heycanlıyım korkuyorum. Doğumdan önce göbeğiniz düşmüş müydü? Benim hala çok yukarıda

butterfly4 kayınvalidem midemden aşağı doğru yan yana dört parmagını koymuştu o şekilde ölçmüştü karnımın düşüp düşmediğini, midemin 4 parmak aşağısından başlıyordu karnım. Bana göre aşağıda değildi ama ☺️
      Ayrıca şunu söyliyim size, ben doğumhaneye gitmiştim 36. Haftamda rahatsızlandığım için o gün bir doğum vardı. Hasta bakıcıyla sohbet ettiğimde bana doğum yapan kadın için karnı çok yukarda onun normal yapamaz demişti. Benim doğumhanede muayenem bitmeden bebeğin sesleri gelmeye başlamıştı😍😍 Allah yolunu açıyor , kolaylığını veriyor..

Ben ne kadar söylesemde kendin yaşayana kadar korkmaya devam edeceksin biliyorum.. Ama inan hiç korkulcak bir şey değil.. Korkudan ağladığım zamanları biliyorum nasıl doğacak bu çocuk diyordum😁 Öylede güzel doğuyorlar ki ben ne kadar güçlüymüşüm meğer diyorsunuz ❤️

Biran önce meleğinize kavusmanız dileğiyle..🥰

BusraBB çok güzel maşallah. Yinede iyi bi doktora denk gelmeniz en büyük şans olmuş . Bende de varisler oluştu henüz muayene olmadım ama İnşallah bende normal doğum yapabilirim

@BusraBB benim de annem gözüyle şöyle bir bakıyo karnıma, senin karnın daha çok yukarıda en az 15 günün var diyo oysa 8 günüm kaldı, demekki düşmeden de doğuma gidebilirim 😐 ben de aynıyım canım, korkudan gözlerim doluyo gün içinde🥺 ama korksam da bir an önce olsun bitsin istiyorum artık😔 çok teşekkür ederim motive ettiğin için Allah razı olsun canım, çok iyi geliyo böyle konuşmalar ❤️

Ne kadar güzel bir Doğum bende 40+6 şuan yarın suni sancı ile Doğuma giricem yapabilir miyim diye çok korkuyorum ne açılmam var ne nişanım geldi sancılarım var yeterli değilmiş çok dua ediyorum... hurmayı bugün hemen denicem birde Meryem ana otu aldım onu da önerdiler bakalım inş kolay bi Doğum olur 🙏🏻🙏🏻

butterfly4 karın bir gün içinde de düşebilir bence siz bolca yürüyüş yapın ,dua edin , stres yapmayın yeter ki ☺️ Olacak çokta güzel olacak doğumunuz inşallah🙏🏻

Sedda5441 meryem ama otunu unutmuşum yazmayı🙈 suni sancım takıldıktan sonra onuda koyduk suyun içine ben işe yaradığını düşünüyorum.Kendinize ve bebeğinize inanın💗 Allah yardımcınız olsun inşallahh sağlıkla kavusursunuz yavrunuza 🥰

BusraBB hayırlı uğurlu olsun ❣başarmışsın Allahın izniyle, ılık tereyağını anlamadım herşeyi artık öğrendik de cnm ❣

butterfly4 ayrıca daha senin en az 1 haftan var dendiği için İstanbula gidip doğurup gelmiş insanım🙈😁

Nur___ çok teşekkür ederim 💕

ben evde küvete girince kayınvalidem tereyagını eritmiş ocakta ılıtmış, çay bardağının yarısı kadardı getirdi küvetteyken içtim onu.. Görümcem doğuma giderken onada aynısını yapmış ve doğumu çok kolay olmuş.

Birde ‘Her Anneye Lazım’ diye bir kitap var. Orada doğuma giderken yapılacak reçeteler kısmında da okumuştum bu tereyağı olayını..

Ama tam olarak ne işe yaradı bilmiyorum.☺️

BusraBB dikişlerinizde ağrılarınız oluyor muydu plduysa nasıl tedavi ettiniz kaç günde dikil ağrınız geçti

Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah 🧿♥️🌸 ben her doğum hikayesi okuduğumda ağlıyorum ya ama korkudan değil mucize resmen ♥️ Eritilmiş ılık tereyağını neden içtiniz peki?