NimetDilmen 23 haftalığım canimmm
Gebelik şekeri Hk.
Askkokuluyavrum yüksek çıkmış canım benim de sınıra yakın diye diyete başlatıldım. Kafana takıp üzme kendini , doktorun ne derse onu yap 😘 olumlu düşün güzel anne
Askkokuluyavrum
Bende 31+4 üm canm
Bende 31+4 üm canm
Askkokuluyavrum allah bagıslasın safglıkla gelsin inş😌
Askkokuluyavrum ya bu sağlık ocagında yapılan kan tahlilinde şeker olup olmadıgı anlaşılmıyo mu bende cok kilo aldım doktor şekern olabilir dedi kan tahlillernde normal çıkıyo
Minnosaile öyle yapıyorum canim evet yüksek çıktı ama ben bunu kabul etmedim hic 😂 değilim diyorum ama diyete de harfiyen uyuyorum insaallah sağlıkla güzelce kucağımıza alalım
Simgekaymk çıkıyor canim orda da baktirabilirsin
Gozdeess aminnn canimm insAllah
NimetDilmen sağlıkla gelsin kuzucummm
Askkokuluyavrum bende diyete sadık kalmaya çalışıyorum ama sanki fazla herşey 😂 diyet yapmadığımda da bu kadar yiyordum doymuyordum 😂
NimetDilmen insülin günde kaç defa kullanılıyor ? Onu kendine vurmak zor olmuyor mu 😞 birde o insülini kullanırken ölçümde yapıyor musun her gün 😒
Kusura bakma çok soru sordum ama 🙄
Kusura bakma çok soru sordum ama 🙄
Minnosaile iste bilinçaltı doyuruyor insani 😂😂😂 benim diyet 2250 kalorilik 1 ay sonr 2500 e cikaricam dedi bebeğin de kilo alması gerekiyor aç bırakırsam aenle birlikte oda alamaz gelişemez dedi şeker ölçümü yapiyorum iste her gün gün de 4 defa insaallah insuline ihtiyaç kalmaz
DyrAldmr
Estagfrullah canm sorun yok sorabilirsin.
Günde 4 kere vuruyorum.
Sadece iqneyi batırırken çook az aqrıyo öyle bi acısı yok.
Estagfrullah canm sorun yok sorabilirsin.
Günde 4 kere vuruyorum.
Sadece iqneyi batırırken çook az aqrıyo öyle bi acısı yok.
DyrAldmr
Evet qünde 4 kere de ölçüm yapıorm
Evet qünde 4 kere de ölçüm yapıorm
prensleriminannesii kaç kilo doğdu acaba ? Kaçıncı haftadasınız
Aysine 37 de 4200 doğdu. Smdi ikinci oğluma hamileyim 33. Haftaya gidicez inşallah aralarında 1 yıl olucak
prensleriminannesii şuanki bebeğiniz kaç kilo acaba bir sorun oldu mu nefes darlığı ya da Küvez ya da yoğun bakımda yatma gibi
prensleriminannesii
4.200 kilo dedniz sezeryan oldunuz dmi?
Benim doktorum 4 ü qecerse sezeryan olur dedi.
Bide kac qün küvezde yattı bebeqiniz ondada şeker cktımı?
Kusura bakma çok soru sordum 😒
4.200 kilo dedniz sezeryan oldunuz dmi?
Benim doktorum 4 ü qecerse sezeryan olur dedi.
Bide kac qün küvezde yattı bebeqiniz ondada şeker cktımı?
Kusura bakma çok soru sordum 😒