çok post açar oldum k.bakmayın😐 bilenler bilir dün transfer oldum yatıyorum eşim bakıyo. dün hiç agrım olmamıştı ama bugun belime adet olucakmış gibi agrı giriyo korkuyorum bende😢 normalmi acaba buu yardımcı olurmusunuz ?
    Bel ağrısı normal bir durum canım bence ama dayanılmayacak kadar ağrın varsa doktoruna bi sor istersen
      Hppymom canım dayanılmıycak kadar degilde arada bi yoklayıp gidiyo kasıklarımı falan
        clmmmmm transfer işleminin ardından ağrı yaşayan kişi çok eğer ara ara gelen ağrıysa endişelenme benim de ilk haftalarda belime ve bacağıma ağrı vurmuştu normal yolla benimki ama
          İçinizi bir nebze olsun rahatlatırsam ne mutlu bana.bende 3 aylık bir tup bebek annesiyim.transferden sonraki 10 gün herrgun adet olacakmış gibiydim ve normal adet oldugum gunlere gore daha yogun agrılarım oldu hatta sonucu ogrenmeye gıdecegımız gun gıtmek bıle ıstemıyorum adet oldum olucam dıyerek eşimi çok üzmüştüm.hiç umudum yoktu eşimin zoruyla kan testi verdim vee sonuç hamileymişim:) inş darısı başınıza her ağrıyı dusunup kendınızı fazla dınlemeyin.allah nasıp ettıyse o sizinle kalacak zaten bol bol dua edıp ıcınızı rahat tutun..
            clmmmmm bende de bel agrisi olusmustu. Esimin kuzenide kadin dogumcu Transferin ertesi gunu onunla yazisirken sordugumda norml demisti.
            Size tavsiyem bol su icin ve saatte bir kalkin 5'ér 10 'ar dakikalik kucuk kucuk yuruyusler yapın.
              Hamile41 sürekli yatmıyorum canım arada kalkıp yavaş yavaş yürüyorm ben yatsam eşim yatırtmıyo zaten.
                Elcinttk amiin kuzum inşallah çok düşünmüyorum ama bugun agrı olunca bi korkmadım degil ama rahatlattın beni çok saol😍evladını sag saglim kucagına alırsın inşallah. banada dua et lütfen
                Manok normal de uzanın derler hep tüp bebekte neden hafif yürüyüşler yapın diyorlar nedeni nedir canım
                  Manok anladım canım normalse sıkıntı yok ama bi korkmadım degil😐 iki litreye yakın su içiyorum sürekli yatmıyorum yavaş yavaş yürüyorum arada çok saol yardımın için
                  Hppymom size canli hucreler transfer ediliyor ve o canli hucrelerin kan dolasimina ihtiyaci var.
                  Ben bole yapmistim cok sukur ilk denememde pozitifi gordum insallh sizde pozitifi gorursunuz insallh
                    Hppymom canım bebege kan dolaşımı olsun diye sürekli yatmayi önermiyo doktorlar
                    clmmmmm ara sıra ufak ağrılar normal. İnsan bi de normalde hiç takmayacağı ufacık bi ağrıyı transfere yoruyo malesef ☺️ Bel ağrısı özellikle devamlı dinlenildiği için de oluyo. Genelde yattığınız için yani. Zaten ufak ufak yürüyomuşsunuz, yürümediğinizde de ara sıra yatağın içinde bacaklarınızı hareket ettirin. Kan dolaşımı önemli. Doktorum önermişti. İnşallah olumlu sonuç alırsınız 🙏🏻
                      EsZe evt canım normal zamnda umursamıycagımız agrılar ama bu zamanda çok önemli oluyo😊 banada doktorum aynısını dedi uyguluyorumda inşallah bebegim sıkıca tutunur dua edin lütfen🙏sizin tuttumu beki
                        Selam bende tüp bebek tedavisi gördüm şuna 7 haftalık hamileyim evin içinde saat balı yürüdüm transferden sonra duş almadım nedeni bilmiyorum bi yerde okumuştum bol sıvı tükettim geçen hafta kalp atışını duyduk inş benimde herşey yolunda gider korkuyorum. İnş sende hayırlı haberler alırsın
                          Canm öncelikle inşallah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin rabbim ☺️Agrılar oluo arada ister istemez cok şiddetli bir agrı olmadıgı sürece bence kendini rahat tutmaya bak suyu bol içiormuşsun zaten aynen devam et bende günde 3 ltreyi geçiordu cünkü ilaçlardan dolayı ödem yapmasınıda engelliyor su bir mucize.ben yatmadım yani istesemde yatamadım evin içinde sürekli dolaştım günlük hayatıma devam etmemi söylemişti doktorlar nasıl yasıosan normalde öle yap demişti doktorum Hatta şaşırmıştım bunu yapma sunu yapma desinler diye bekledim hiç birşeyi yasaklamadı sadece zıplama koşma dedi 😁bu günlerde sabır gerçekten cok önemli odaklanmamaya çalış normal bir şekilde devam et hayatına dikkat ederek inşallah pozitif hayırlı haberleri alırsın 🌸