EsZe allah razı olsun canım😍 kıyamam etmem mi ederim tabiki rabbim saglıcakla size bagışlasın miniginizi🙏dualarımdasınız
clmmmmm ya sanırım bu tuvalete gidip gelme olaylarına alışmamız lazım artık🙈🙈 amin canm amin hep pozitif düşün güzel düşün güzel olsun senin ihtiyacın olan tek şey moral şuanda 🥰🥰
    Hmyro123 evet canım 22 yaşındayım... üstünden geçiyim ozamn doktorla görüşmeye gidince doktor eşinın spermine ve bayanın hormonlarına falan bakıyo demir eksikliği guatır kansizlık insülün direnci bunlar çok önemli gebeliği engelliyo eger bunlardan biri çıkarsa inşallah çıkmaz ilk bunların tedavisi için ilaç falan veriyo depoları dolduruyo anlıycagınız... erkegede takviye edici gidalar veriliyo sonra yumurtaların çogalması gelişmesi için igne tedavisine başlanıyo ara ara kontrole gidiyo yumurtalar istenilen boyuta gelince toplama işlemi oluyo eşindende sperm alınıyo genel anestezi altında oldugu için hiç bişey hissetmiyo kadın kendine gelince hafif kasık agrısı oluyo yumurtanın saglıgına bakıyolar iyilerini secip spermle birleştiriyolar kaç tanesi döllenirse yaşına göre 1 embriyo transfer ediliyo 3.gün yada 5.gün trasfer ediliyo beş dk falan sürüyo hiç agrılı bi işlem degil bi saat hastanede yatırıyolar sonra eve geliyosun bu süreçte ilaçlar igneler kullanılıyoo... anlatabildiysem ne mutlu baNA😊inşallah olumlu sonuçlanır
      Bebekveannesi amin cnm 🙏inan hiç düşünmüyorum eşim saolsun kaynatıyo ortalıgı sürekli şuan yemek tarif ediyorum 🤣🤣
        Yesoo daha çok gidecez vc ye🤣çok saol canım destegin için allah razı olsun
        clmmmmm AMİN inşallh kuzum dualrım seninle ve bekleyen herkesle inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz 🙏
          Bebekveannesi 😍😊tabi agrım olmadıgı sürece takmıyorum😊 inşallah onlarda geçecek.. çok saol canım destegin için
          clmmmmm çok teşekkür ederim inşallah kardeşimde sizde isteyen herkes de ilk denemesnde yada hayırlısyla en erken vakitte yavrusunu hissetmeyi nasip eder ve kucağında almaya inşallah kardeşim içinde herkesden dua istyrm 🙏 şimdiden teşekkürler 🙏
            Manok bende hamileyim de inşallah arkadaşın sağlıklı tutunmuştur 🙏
            clmmmmm ben tüp bebek yaptirmadim ama asılama yaptirdim tutmadi ama agrilarım filan olmustu ilkinde ikincisinde olmadı ama dediginiz agrilar oluyor yani endise etmeyin cok dikkat edin.
              clmmmmm benim olmustu ama sonradan tutmadi ama ikincisinde olmadı oste degisebiliyor her bünye bir olmuyor tabi
                @clmmmmm canım bende 37 haftalık hamileyim tüp bebekle. Tavsiyem sürekli yatma ben transfer günü ve sonraki gün izinliydim o zamanlarda da yatmamıştım evde oyalanmıştım. sonra işime dönmüştüm doktorum evde sürekli yatmana gerek yok demişti. Kan dolaşımının rutin hayatındakinden aşağıya düşmemesi gerekiyor normal yaşantına dön demişti.
                  Bende yeni tüp bebek yaptırdım bende transferden 3 sonra bel ağrısıs adet sancısı gibi sancı oldum bende ayni senin gibi her tuvalet gittiğimde acaba adet olucam mı diye panikle gittim ama çok şükür bebeğim tuttu hiç canını sıkma moralini bozma pozitif düşün tuttuğu için sancım var de iyi şeyler düşün ben öyle yaptım ben de hala yatıyorum çok çok dikkat et ilaçlarını düzenli kullan en önemli şey bu zamanlarda pozitif düşünce canım ☺️☺️☺️
                    Dyggdr hayırlı olsun canm sag saglim kavuşursun inşallah... evet banada doktorum öyle dedi yatmıyorum bende sürekli canım kalkıp dolanıyorum yavaş yavaş yürüyorum. duanızda banada yer verin🙏
                    Nurgizem yaa çok sevindim canm senn adına sag saglim kavuşursun inşallah🙏😍pozitif düşünüyorum ama agrılar oluncada bi korkmuyo degilim. karnımı seviyorum poziif enerji yolluyorum inşallah bebegim sıkıca tutunur👶😊