Tüp bebEk.👼👶
clmmmmm benim 5 gün embriyosu 19 Nisan da Kandil’de transfer oldu 27 nisan kan yaptır derdi doktorum 49 çıktı 29 tekrar istedi 116 çıktı normal yükselme normal gidiyor dedi ayın 17 sinde ilk muayene kalp atışı için gidicem inşallah onu da duyarız oh deriz 😌hakkımızda hayırlısı rabbim en iyisin bilir ☺️
clmmmmm ilk denememde 10 gün işten izin aldım.Uzandım,az yürümüşümdür evin içinde.O kadar. 😁 tutmadı.İkincide 3. gün okula başladım zaten.5. gün müzikli eğlence vardı kalktım bir güzel göbek attım.😂 Onun dışında da hiç durmadım.Tuttu.Vallahi yatmayın iyi yapıyorsunuz.Tamm benim kadar da yapılmaz belki göbek atmalar filan ama 😅 doktorların söylediği yatmayla ilgisi yok tezinin canlı kanıtıyım.Bel ağrısı da bende olmadı ama aynı merkezde tedavi gören arkadaşlarımdan duymuştum.Olanlar oluyor.
clmmmmm ben de şimdi dönüp bakınca ne vardı o ka kuduracak diyorum 😂 Ama şöyle oldu üst üste etkinlik denk geldi o ara 10 gün içinde.Kimseye de çaktırmamalıyım diyorum haberleri yok çünkü tüp bebek yaptırdığımdan.Herkesten önce atıyorum kendimi piste filan deli gibi kanıtlamak istercesine.İnsanlar anlayacak sanki ben hareketsiz durursam.’aa oynamıyor,tüp bebek yaptırdı kesin’ diyecek 😂😂😂Tamm İkincide yatmayacağım diye karar vermiştim ama dozu kaçırdım biraz o da bir gerçek.😅 Kısa yürüyüşler,çalışmak filan rahatlıkla yapılabilecek şeyler ama. İnşallah hayırlı,güzel sonuçlar alın siz de 🙏🏻🌷