Tüp bebEk.👼👶
Bu arada benimde ara ara adet olacakmış gibi kasımlarımda agrı olmuştu transferden sonra
clmmmmm ederim tabi ki 😊 evet tuttu benim ilk denemede çok şükür Rabbime 🙏🏻 25 haftalık şimdi. Darısı başınıza inşallah 🙏🏻 Ben de sizden dua isteyeyim, benim bebeğimde de ayrıntılı ultrasonda akciğerde kistler çıktı. Siz de onlar için dua ederseniz karşılıklı amin diyelim 🥰 güzel haberlerinizi alırım inşallah sizin de
clmmmmm senin yaşın 22 değil mi benim kardeşim de 23 yaşında oda tüp bebeğe başlıcak inşallah bakalım haftaya yer belirlencek bu süreç hakkında da sizlerden bilgi de toplamaya çalşyrm inşallah hepinize RABBİM sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder hamile olan herkeslere bizlere de🙏🙏
Bebekveannesi amiin canm gözün aydın seninde bende dikkat ediyorum onlara duş falan almadım henüz. inşallah sag saglim alırsın kucagına
clmmmmm inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sende kendine çok dikkat et mümkün değil ama düşünmemeye çalış ben örgü örmüştüm😊
Hmyro123 evet canım 22 yaşındayım... üstünden geçiyim ozamn doktorla görüşmeye gidince doktor eşinın spermine ve bayanın hormonlarına falan bakıyo demir eksikliği guatır kansizlık insülün direnci bunlar çok önemli gebeliği engelliyo eger bunlardan biri çıkarsa inşallah çıkmaz ilk bunların tedavisi için ilaç falan veriyo depoları dolduruyo anlıycagınız... erkegede takviye edici gidalar veriliyo sonra yumurtaların çogalması gelişmesi için igne tedavisine başlanıyo ara ara kontrole gidiyo yumurtalar istenilen boyuta gelince toplama işlemi oluyo eşindende sperm alınıyo genel anestezi altında oldugu için hiç bişey hissetmiyo kadın kendine gelince hafif kasık agrısı oluyo yumurtanın saglıgına bakıyolar iyilerini secip spermle birleştiriyolar kaç tanesi döllenirse yaşına göre 1 embriyo transfer ediliyo 3.gün yada 5.gün trasfer ediliyo beş dk falan sürüyo hiç agrılı bi işlem degil bi saat hastanede yatırıyolar sonra eve geliyosun bu süreçte ilaçlar igneler kullanılıyoo... anlatabildiysem ne mutlu baNA😊inşallah olumlu sonuçlanır
Bebekveannesi amin cnm 🙏inan hiç düşünmüyorum eşim saolsun kaynatıyo ortalıgı sürekli şuan yemek tarif ediyorum 🤣🤣
clmmmmm hahah çok tatlısın
Bebekveannesi 😍😊tabi agrım olmadıgı sürece takmıyorum😊 inşallah onlarda geçecek.. çok saol canım destegin için