çok post açar oldum k.bakmayın😐 bilenler bilir dün transfer oldum yatıyorum eşim bakıyo. dün hiç agrım olmamıştı ama bugun belime adet olucakmış gibi agrı giriyo korkuyorum bende😢 normalmi acaba buu yardımcı olurmusunuz ?
Tüp bebEk.👼👶
??¿¿
kimsee yokmu
Bel ağrısı normal bir durum canım bence ama dayanılmayacak kadar ağrın varsa doktoruna bi sor istersen
Surekli yatma
İçinizi bir nebze olsun rahatlatırsam ne mutlu bana.bende 3 aylık bir tup bebek annesiyim.transferden sonraki 10 gün herrgun adet olacakmış gibiydim ve normal adet oldugum gunlere gore daha yogun agrılarım oldu hatta sonucu ogrenmeye gıdecegımız gun gıtmek bıle ıstemıyorum adet oldum olucam dıyerek eşimi çok üzmüştüm.hiç umudum yoktu eşimin zoruyla kan testi verdim vee sonuç hamileymişim:) inş darısı başınıza her ağrıyı dusunup kendınızı fazla dınlemeyin.allah nasıp ettıyse o sizinle kalacak zaten bol bol dua edıp ıcınızı rahat tutun..
clmmmmm ara sıra ufak ağrılar normal. İnsan bi de normalde hiç takmayacağı ufacık bi ağrıyı transfere yoruyo malesef ☺️ Bel ağrısı özellikle devamlı dinlenildiği için de oluyo. Genelde yattığınız için yani. Zaten ufak ufak yürüyomuşsunuz, yürümediğinizde de ara sıra yatağın içinde bacaklarınızı hareket ettirin. Kan dolaşımı önemli. Doktorum önermişti. İnşallah olumlu sonuç alırsınız 🙏🏻
Selam bende tüp bebek tedavisi gördüm şuna 7 haftalık hamileyim evin içinde saat balı yürüdüm transferden sonra duş almadım nedeni bilmiyorum bi yerde okumuştum bol sıvı tükettim geçen hafta kalp atışını duyduk inş benimde herşey yolunda gider korkuyorum. İnş sende hayırlı haberler alırsın
Canm öncelikle inşallah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin rabbim ☺️Agrılar oluo arada ister istemez cok şiddetli bir agrı olmadıgı sürece bence kendini rahat tutmaya bak suyu bol içiormuşsun zaten aynen devam et bende günde 3 ltreyi geçiordu cünkü ilaçlardan dolayı ödem yapmasınıda engelliyor su bir mucize.ben yatmadım yani istesemde yatamadım evin içinde sürekli dolaştım günlük hayatıma devam etmemi söylemişti doktorlar nasıl yasıosan normalde öle yap demişti doktorum Hatta şaşırmıştım bunu yapma sunu yapma desinler diye bekledim hiç birşeyi yasaklamadı sadece zıplama koşma dedi 😁bu günlerde sabır gerçekten cok önemli odaklanmamaya çalış normal bir şekilde devam et hayatına dikkat ederek inşallah pozitif hayırlı haberleri alırsın 🌸