Hppymom size canli hucreler transfer ediliyor ve o canli hucrelerin kan dolasimina ihtiyaci var.
Ben bole yapmistim cok sukur ilk denememde pozitifi gordum insallh sizde pozitifi gorursunuz insallh
    Hppymom canım bebege kan dolaşımı olsun diye sürekli yatmayi önermiyo doktorlar
    clmmmmm ara sıra ufak ağrılar normal. İnsan bi de normalde hiç takmayacağı ufacık bi ağrıyı transfere yoruyo malesef ☺️ Bel ağrısı özellikle devamlı dinlenildiği için de oluyo. Genelde yattığınız için yani. Zaten ufak ufak yürüyomuşsunuz, yürümediğinizde de ara sıra yatağın içinde bacaklarınızı hareket ettirin. Kan dolaşımı önemli. Doktorum önermişti. İnşallah olumlu sonuç alırsınız 🙏🏻
      EsZe evt canım normal zamnda umursamıycagımız agrılar ama bu zamanda çok önemli oluyo😊 banada doktorum aynısını dedi uyguluyorumda inşallah bebegim sıkıca tutunur dua edin lütfen🙏sizin tuttumu beki
        Selam bende tüp bebek tedavisi gördüm şuna 7 haftalık hamileyim evin içinde saat balı yürüdüm transferden sonra duş almadım nedeni bilmiyorum bi yerde okumuştum bol sıvı tükettim geçen hafta kalp atışını duyduk inş benimde herşey yolunda gider korkuyorum. İnş sende hayırlı haberler alırsın
          Canm öncelikle inşallah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin rabbim ☺️Agrılar oluo arada ister istemez cok şiddetli bir agrı olmadıgı sürece bence kendini rahat tutmaya bak suyu bol içiormuşsun zaten aynen devam et bende günde 3 ltreyi geçiordu cünkü ilaçlardan dolayı ödem yapmasınıda engelliyor su bir mucize.ben yatmadım yani istesemde yatamadım evin içinde sürekli dolaştım günlük hayatıma devam etmemi söylemişti doktorlar nasıl yasıosan normalde öle yap demişti doktorum Hatta şaşırmıştım bunu yapma sunu yapma desinler diye bekledim hiç birşeyi yasaklamadı sadece zıplama koşma dedi 😁bu günlerde sabır gerçekten cok önemli odaklanmamaya çalış normal bir şekilde devam et hayatına dikkat ederek inşallah pozitif hayırlı haberleri alırsın 🌸
            clmmmmm bende öyle adet olucam diye ağrılarla cebelleşirken hamile oldğumu öğrendim darısı hayırlsyla başına inşallh 🥰
              Bu arada benimde ara ara adet olacakmış gibi kasımlarımda agrı olmuştu transferden sonra
                clmmmmm ederim tabi ki 😊 evet tuttu benim ilk denemede çok şükür Rabbime 🙏🏻 25 haftalık şimdi. Darısı başınıza inşallah 🙏🏻 Ben de sizden dua isteyeyim, benim bebeğimde de ayrıntılı ultrasonda akciğerde kistler çıktı. Siz de onlar için dua ederseniz karşılıklı amin diyelim 🥰 güzel haberlerinizi alırım inşallah sizin de
                  clmmmmm senin yaşın 22 değil mi benim kardeşim de 23 yaşında oda tüp bebeğe başlıcak inşallah bakalım haftaya yer belirlencek bu süreç hakkında da sizlerden bilgi de toplamaya çalşyrm inşallah hepinize RABBİM sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder hamile olan herkeslere bizlere de🙏🙏
                    Bebekveannesi amiin canm gözün aydın seninde bende dikkat ediyorum onlara duş falan almadım henüz. inşallah sag saglim alırsın kucagına
                      clmmmmm inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sende kendine çok dikkat et mümkün değil ama düşünmemeye çalış ben örgü örmüştüm😊
                        Yesoo yaa kuzum amin inşallah bebegim sıkıca tutunur sende saglıcakla büyütürsün inşallah bebegini👼🙏 benim ç*şm çok geliyo🙈 daha fazla su içerim ama işte 😊
                          EsZe allah razı olsun canım😍 kıyamam etmem mi ederim tabiki rabbim saglıcakla size bagışlasın miniginizi🙏dualarımdasınız
                          clmmmmm ya sanırım bu tuvalete gidip gelme olaylarına alışmamız lazım artık🙈🙈 amin canm amin hep pozitif düşün güzel düşün güzel olsun senin ihtiyacın olan tek şey moral şuanda 🥰🥰
                            Hmyro123 evet canım 22 yaşındayım... üstünden geçiyim ozamn doktorla görüşmeye gidince doktor eşinın spermine ve bayanın hormonlarına falan bakıyo demir eksikliği guatır kansizlık insülün direnci bunlar çok önemli gebeliği engelliyo eger bunlardan biri çıkarsa inşallah çıkmaz ilk bunların tedavisi için ilaç falan veriyo depoları dolduruyo anlıycagınız... erkegede takviye edici gidalar veriliyo sonra yumurtaların çogalması gelişmesi için igne tedavisine başlanıyo ara ara kontrole gidiyo yumurtalar istenilen boyuta gelince toplama işlemi oluyo eşindende sperm alınıyo genel anestezi altında oldugu için hiç bişey hissetmiyo kadın kendine gelince hafif kasık agrısı oluyo yumurtanın saglıgına bakıyolar iyilerini secip spermle birleştiriyolar kaç tanesi döllenirse yaşına göre 1 embriyo transfer ediliyo 3.gün yada 5.gün trasfer ediliyo beş dk falan sürüyo hiç agrılı bi işlem degil bi saat hastanede yatırıyolar sonra eve geliyosun bu süreçte ilaçlar igneler kullanılıyoo... anlatabildiysem ne mutlu baNA😊inşallah olumlu sonuçlanır
                              Bebekveannesi amin cnm 🙏inan hiç düşünmüyorum eşim saolsun kaynatıyo ortalıgı sürekli şuan yemek tarif ediyorum 🤣🤣
                                Yesoo daha çok gidecez vc ye🤣çok saol canım destegin için allah razı olsun