butterfly4 canım sanırım zayıfsın normal de çünkü zayıflar daha çok kilo alıyor ama doğumdan sonra da bi o kadar hızlı kilo veriyor sende üzme bunun için kendini. Misal arkadaşım 24 kilo ile doğuma girdi şuan eski formunda
37+2 = 12 kilo yani iyi gibi ama 12 kilo da 1 yaşında bir çocuk kilosu resmen 🤣🙈
@Elininanasi benim 18. haftada 186 gramdı, şimdi 22.haftam 467 gram olmuş tam olarak, benim de sat a göre 22+4 ama 22+0 ile uyumlu dedi doktor
    butterfly4 çok değil bence bünyeden bünyeye değişiyor benim 17. Haftam 3 kg aldım sadece. Hamur işi patatesten uzak dur meyve ye bol bol yoğurt kaşar et tüket iyi pişmiş olsun haftada iki -3 kez yeter dedi. Sebze ye bol bol. Kilo çok almazsın hamur işinden uzak durursan
    @d190516 ben sana göre ne kadar çok almışım canım 😳 iştahın nasıl mide bulantın var mı
      @Melike26 nasıl başardın canım😊 ben senin aldığın kiloyu 22 haftalıkken almış bulunmaktayım
        butterfly4 sagol canim ilk gebeligimde 22 kilo almistim.bunda azmettim ilkinde yaptigim hatalari yapmadim.porsiyon kuculttum.iki kisilik yemeye gerek yokmus onu anladim.ayrica gebelik sekeri cikti bende.ondan da dikkat ettim baya.10 kiloyla tamamlarsam ne ala🤗🤗
        butterfly4 ilk günden bu yana h bulantım olmadı çok şükür 🙏🏻 iştahım fazlasıyla açık 😄
        @Cansu57 aynen canım zayıfım ama öyle çok da zayıf değilimdir, yok kuzum üzülmüyorum da doğumum zorlaşır diye korkuyorum, çünkü normal Doğum istiyorum ve oldum olası da korkarım Doğumdan kiloda zorlaştırıcı bir etmenmiş o yüzden korkuyorum