yasemen123 benimde göğsümde çıktı kahverengi ve büyük baya. Umarim geçer
YYabe221014
- 19 May 2019
- 6 Şub 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Hamilelikte et beni tartışmasında
- Bir oğlunuz olsaydı adını ne koyardınız tartışmasındaAryaalina asil çakır
- Acil bi bakin lütfen (bebek hareketi) tartışmasındaalinci01 cok şükür birşey yok hareket ediyor ama işte elham yaptim 😊😊
- Acil bi bakin lütfen (bebek hareketi) tartışmasında
- Acil bi bakin lütfen (bebek hareketi) tartışmasındaDün göbeğimi kapının kulpuna sürttüm birazçık çizildi göbeğim ama bebeğim hareketliydi bu yuzden doktora gitmedim. Normalde cok hareketli bi bebek bugun hareketleri azaldi gibi 33 haftalık hamileyim bu arada bisey olmamıştir degil mi?
- E bebek travel sistemleri araba tartışmasındababymomm cok degil zaten ağırlığı
- E bebek travel sistemleri araba tartışmasındababymomm bende beneto alacaktim ama firma batmıs sanirim servislik bi sorun olsa ilgilenen kişi yok ben cok sikayet okudum ve ürünü gozlerimle gördüm denedim hic ama hic kullanisli degil tavsiyemdir minik bir sıkıntısı var oda birazcik agir o kadar
- E bebek travel sistemleri araba tartışmasındababymomm ben aldigima memnunum birazcik agir geldi ama o kadar kusursuz bir bebek arabasi puseti olsun sepeti olsun hepsi cok kaliteli kumaştan yapılmış ve kullanimida cok kolay gibi duuryor
- E bebek travel sistemleri araba tartışmasındababymomm ben aldim ama kullanmak henuz nasip olmadi ama cok guzel ve kaliteli duruyor gei rengini aldim kolay kapatip aciliyor cok memnunum
- Bebek hareketi ?? 30 hafta tartışmasındaAryaalina benim bebeğimde öyle. Belirli saatlerde uyanik oldugunu anlayabiliyorum artik. Sağ tarafımda özellikle
- Kaç kilo aldınız 🙁 tartışmasındabutterfly4 31 haftaligim 10 kg almışım
- Baby plus mustang tartışmasındaprensesgeliyooo bize de oyle dedi birde canyon bebek arabasinda cok sikayet okumustum mustangde hic okumadim acikcasi indirime girmiş kaçırmadım aldim.hemen
- Baby plus mustang tartışmasındaprensesgeliyooo bende pazar günü aldim gelmesini bekliyorum araştirdim biraz herkes cok memnunmuş 😊
- Sizce de ilaçlar çok pahalı degil mi? tartışmasındaZezgit valla sigorta hic bir işe yaramıyor
- Sizce de ilaçlar çok pahalı degil mi? tartışmasında[silindi] bebegimin kilosu herşeyi gayet normal hatta super dedi bana takviye edici demir vitamin yazdi sacma geldi ama doktor yazdi diye kullaniyorum
- Sizce de ilaçlar çok pahalı degil mi? tartışmasındaMerveAvc herşey inanilmaz pahali dun ilac fiyalarina baktim. Hasta olmamaya dikkat etmek lazim dedim kendi kendime
- Sizce de ilaçlar çok pahalı degil mi? tartışmasındaPnrGg hayir devlete gidiyorum. Yazik olmus vallahi
- Sizce de ilaçlar çok pahalı degil mi? tartışmasındaSeda5892 cok ya 😑
- Sizce de ilaçlar çok pahalı degil mi? tartışmasındairemsozer1 benimde kullanmam gerekiyormus allah yardimcimiz olsun ne diyelimm😑
- Sizce de ilaçlar çok pahalı degil mi? tartışmasındaAysnk muyane ücretini ödemiştim birikmiş yok cok şükür. Ama muadin olayini bi gittigimde soracagim