Kızlar ben 22. haftamdayım ve en son bugün tartıldım 7 kg almışım, çok mu sizce, siz kaç kilo aldınız🥺
Kaç kilo aldınız 🙁
butterfly4 Bünyeden bünyeye degisiyor canim 32+5 haftaligiz 8 kilo almisim smdiye kadar
@semrakarahan ay çok iyi maşallah benim başlarda çok midem bulandı bişey yiyemedim kilom sabit kaldı uzun süre şimdi de herşeyi yiyorum 🥴
butterfly4 25 haftalık olduk 5 kilo aldım🤗
butterfly4 19. Haftadayım 4 kilo aldım hiç bulantım olmadı hep yedim sanırım bununla alakalı
butterfly4 bende 22+2im
7 kilo almisim malasef☹
7 kilo almisim malasef☹
butterfly4 35 haftaligm 20 kilo aldım😂
Bugün bende tartıldım 22 olcam nasipse yarin 8 kilo almışım acayip moralim bozuldu yani :/ dogum olasıya normal kilo alımını aşacağım belliki ama ac mı durayım napayim o da zararlı su içsem yarıyor :) gece 3 te bile kalkıp yemek yiyorum benim sorunum bu ama napayim aç uyuyamam ki :) allah sönümü hayır etsin diyorum artık
@Tua çok iyi, ben çok hızlı gidiyorum 🙁
@ikicocuklubiranne evet mesela ben başlarda hiç yiyemedim nasıl yaşadığıma hayret ediyordum hiç kilo almadım uzun süre, ama sonradan bir iştahım açıldı yemeğe oturduğumda öncekinden daha fazla yiyorum 🥴
19+5günlüğüm bende 7kg aldım doktorum birdahaki kontrolünde bakıcaz eğer kilo alma durumun fazla olursa seni diyetisyenlerimizle tanıştırırız dedi, yani kilom fazla mo sorusu buraya değil doktora danışılacak bir konu yine en doğrusunu onlar biliyor çünkü😘
butterfly4 37+1 haftaliqiz 14 kilo almisim 7 gun sonra sezaryan oluyorum bebeyim saqlikli olsun kilolar verilir
butterfly4 bence çok değil,20.haftadayım 5kilo aldım
@Elininanasi ayy aynıyız, canım bu arada bebek kilosuyla ilgili ben sana mesaj atmışım demin fark ettim😊 haftamız aynı senin bebeğin kaç kilo benim 450 gram dedi bugün doktor çok mu az yaa 😩 ben de doktor bişey demeyince normal deyip bişey sormadım 🥺
@Yasemin01 ben de peşinden geliyorum canım öyle görünüyor 😁🙁
ikicocuklubiranne kesinlikle katılıyorum bende 19. Haftada 5 kilo aldım hiç mide bulantısı, yanma, kusma olmadı napalım🙊
semrakarahan 34+4 12 kilo aldım 🧿🙏🏻👼🏻
@Rrraaaiiinnn ayynııı, iyi gidiyorum derken birden kilo almam hızlandı, ama aynen dediğin gibi canım iştahım arttı yemezsem de kan şekerim düşüyor 🙄
35+4 haftalık ve 5 kilo🤷🏻♀️