@Melike26 nasıl başardın canım😊 ben senin aldığın kiloyu 22 haftalıkken almış bulunmaktayım
    butterfly4 sagol canim ilk gebeligimde 22 kilo almistim.bunda azmettim ilkinde yaptigim hatalari yapmadim.porsiyon kuculttum.iki kisilik yemeye gerek yokmus onu anladim.ayrica gebelik sekeri cikti bende.ondan da dikkat ettim baya.10 kiloyla tamamlarsam ne ala🤗🤗
    butterfly4 ilk günden bu yana h bulantım olmadı çok şükür 🙏🏻 iştahım fazlasıyla açık 😄
    @Cansu57 aynen canım zayıfım ama öyle çok da zayıf değilimdir, yok kuzum üzülmüyorum da doğumum zorlaşır diye korkuyorum, çünkü normal Doğum istiyorum ve oldum olası da korkarım Doğumdan kiloda zorlaştırıcı bir etmenmiş o yüzden korkuyorum
      butterfly4 canım ben 19+2 deyim almak yerine veriyorum bugün kontroldeydik çok şükür kilosu filan iyi dedi ama ben 60 klioydum 56 duştum ilk aylarda istahsızlık çok oluyo bende istah acıcı hap verdi doktor ama ihmal ettim.ilk gebeliğimdede 5 kilo aldım doğana kadar
      butterfly4 anladım canım inşallah dilediğin gibi olur mesela bende normal istiyorum ve yapılı biriyim doktorlar yapılı insanlar için normal daha kolay olur diyorlar ama benim bebek iri yine de normal sancı bekliyorum
      butterfly4 birazda bünye meselesi sanırım canım doğumdan sonra veriliyo diyolar çok takılmamak ama çokta rahat olmamak lazım doğumdan sonra kaldı mı da kalıyo diyolar 😀
      @Yektaaa ayy tatlııım senin doğumun gelmiş maşallah 🧿 Geçende birinin Doğum hikayesini dinlemiştim Doğumdan hemen sonra 7 kilo vermiş, gerisi de emzirme döneminde gider
        butterfly4 19+2de 290di.kabakdayilari bilmiyorum canim.brnimki sata gore 22+2dir.ultrasiona gore 23+5 24 boyle gidiyo.
        butterfly4 22.haftalığım bende 5 kilo almışım sanırım bu haftalar 5-7 arası normal kilo ☹️
        @Burcuxyz kahvaltıda ekmek baya yiyorum 😑 bir de son zamanlarda pirinç pilavı sık yedim 🙁